eminerol Kızlar onerileriniz varmi göğüs ucu yarasina artık kanamaya başladı 10 günlük kızımı emziremiyorum artık
Cicilibicili eminerol o acıyı öyle iyi bilirim ki ne bulduysam sürdüm. Artık hangisi iyi geldi bilmiyorum sen de dene hepsini. Ayva çekirdeği jeli, tahinin üzerine çıkan yağı, garmastan pomad, lansinoh
Aysobaciniz eminerol memelyn bal mumlu koruyucu var onu kullanın iyi geliyor balmumun kapatıcı özelliği var biliyorsunuz deneyin, birde lansinoh gögüs koruyucu krem ikisi beraber iyi gelir
Mom5444 eminerol benimde ilk 5 6 gün öyle olmuştu sonra bebeğim emmeyi öğrendi ve tabi göğüslerim indi ilk zamanlar çok çok sertti ve bebeğim rahat ememiyordu şu an çok yumuşadılar ve rahat emiyor. Krem var lansinoh mor kutu Türkiyede adı tam böyle değil buna benzer onu deneyebilirsiniz biraz pahalı ama bebeğe hiç bir zararı yok ☺️ Zor günler biliyorum insana emzirmek bile zor geliyor ama geçecek inşallah benim geçti şimdi lohusalığı bekliyorum geçmesini 😞🙏🏻
eminerol metehaninannesiii göğüs ucu slikonu aldım.ama delikleri çok.acik.olduğu için kullanmiyorum ztn normalde de genzine çok kaçıyor nedeni ne bilmiyorum.
metehaninannesiii eminerol göğüs ucu ve göğüs kalkın farklı cankm göğüs kalkanı göğüs ucu yaralarıni çabucak iyileştiriyor
Damladandenize Lansinoh nemlendirmesi güzel hızlı tedawı eder mi bilmiyorum deneme imkanın warsa denemelisn Rabbim kolaylık wersin
Niisanannesii eminerol kesinlikle gümüş kapak ben neden o kadar geç kaldım almakta diye kendime kızıyorum 20 gün çektim o agrilardan 😂