mco Pakize_dogan hahaha 🤣 çoğu zaman gece uyku başında klozete gidince kafamı dolaba yaslıyorum uyuya kalıyorum 😂 nerden baksan 15 dk uyumluluğum vardır 😂
MEAsya Pakize_dogan ah bende 32+4 bende öyleyim son haftalari hiç düşünemiyom tuvallette yaticam sonu sonu😅
Pakize_dogan Ben hiç bie posta bu kadar gulmemistim Allah daha büyük dert vermesin hepimize güzel anneler 🙏❤️
Hiraa Pakize_dogan vallahı 7 aylık oldum hala devam edıyo canım gececegıde yok bi zaman sonra alısıyo ınsan ama bir yere gıtmek ıstemıyorum hıc yola felan yoksa esımede banada çile oluyo🤦🏻♀️😂
Pakize_dogan Hiraa valla bende çıkmıyorum dışarı korkudan çarşının ortasında yapasim geliyor tutamıyorum zaten ben çok zor 😂
Hiraa Pakize_dogan hemde cook zor evden cıkasım gelmıyo cıkmıyorumda aciliyet olmadıgı surece hersey bebişlerimiz için bide ben cok su içiyorum canım 4 lt oluyodur 😂
Pakize_dogan Hiraa bende aynıyım hamilelikten önce de aynı açlığa dayanırım susuzluğa asla bu aralar bide menopoz a girmişim gibi ateş basmaları oluyor bulsam çıplak durucam öyle bir yanma su kesmiyor soğuk duşa girdim en son şuan bile yanıyorum
Mucizem1995 Pakize_dogan sorma ya gece 4 5 kosturarak tuvalete. Bide bebek sıkıştiriyor mu ne gecikince ağri yapiyor
Hiraa Pakize_dogan hımm ben su hıc sevmezdım hatta 1 bardakla gun gecırdıgımı bılırım ama hamilelikte suya doyamıyorum canım kac haftalıksın kı boyle oluyosun bende ates basması yok hatta daha düne kadar patik gıyıyodum 😂😂
Pakize_dogan Hiraa ben sıcak sevmem zaten güneşi sevmediğim sen değerim düşük çıktı iğrenç bı vitamin alıyorum 🤮
Aysnn3705 Pakize_dogan tam 33 hftalık olduk bn günde en az 20 kere girip çıkıyorum tuvalete bide bi gün kabızlık oluyo bi gün ishal normal olduğu günler çok az yoruldum valla son zamanlarda ayaklarım da şişmeye başladı bide onlarda zorluyo
Pakize_dogan Aysnn3705 boşuna cennet annelerin ayakların da değil daha doğmadan neler çekiyoruz Allah yardımcınız olsun