Mezig20 Kızlar skolyoz olup hamileliğini rahat geçiren var mı? Ben de 20 derecelik skolyoz var buna bağlı sol kaburgam biraz dışa çıkık duruyor karnım büyüdükçe baskı olur mu acaba? Doktora soracaktım tabii ki ama unuttum. Bir dahaki randevuya inşallah 🙈
Aselminaaa Mezig20 bende var ama derecemi bilmiyorum aynidir muhtemelen cunku benimde kaburgam biraz disa donuk rahat bir hamilelik gecirdim normalde dogum yaptim. Doktoruma hatta normal dogum icin engel mi diye sordugumda degil demisti
tatlican28 Mezig20 benim belimde var kuyruk sokumum o yüzden belim ağrıyor ilk doğumumda da en çok acıyı orda hissetmiştim doğum sancısı hep o kemiğime vurmuştu sanki o zordu sadece
Zeynepemlk Mezig20 bende skolyoz hastasıyım 14 kez ameliyat geçirdim.4.5 aylık hamileyim ortapedi doktorum bi sıkıntı çıkmayacağını sadece ağrılarımın olacağını söyledi belimde platinim olmasına rağmen normal doğum yapabileceğim bilgisinide aldım😏
Leylak1626 Mezig20 oranınız çok yüksek değil benimde 35lerde ama içe dönük kalbime doğru s şeklinde geliyor. Bebek buyudukce sırt ağrım fazla oldu son ayimdayim şükür ağrılarım az. Mümkün olduğunca doktorunuza danışarak spor yapın. Doğumu bilmiyorum ama ben epidural olucam problem olmaz demiştiler
Aselminaaa Mezig20 ve aklima geldi ayrica skolyoz oldugu icin epidural tutmama ihtimalleride varmis bana anestezi doktoru soylemisti biz deneriz tutarda bilir tutmayada bilir seklinde doktoruna bunuda sormanda fayda var eger dusunuyorsan
Mezig20 Zeynepemlk Ya ne güzel sevindim sizin adınıza. Ben ağır taşıdığım zaman çok ağrım oluyor son aylar da ağrım olur mu onu düşünüyorum bir de normal doğumda göbeğe bastırıyorlar ya kaburgam arada acıyor zarar görür falan diye korkmuştum ama doktora soracağım unutmadan
Zeynepemlk Zeynepemlk Mezig20 bende çok zorluk çekiyorum özellikle yanlarım batıyo gibi oluyodu doktoruma söylediğimde bebek henüz küçük olduğundan platinin vidalarına baskı yapıyormuş.Yani normalde zaten zor bi dönem bu hamilelik ama bizim gibiler için bi tık daha zor.Dokturum bebişe zararı olmayacağını benimde sadece ağrılarımın bi tık fazla olacağını söylemişti. Sizde aksatmadan ortapedi doktorunuzlada iletişimde olun mutlaka derim😇
Mezig20 Zeynepemlk Teşekkürler😊Ortopedi doktoruna görünmeyi hiç düşünmemiştim aslında tabii görünmekte fayda var