Nurayselvii Kızlar ben yemeklerde kola içiyorum bazende dozunu kaçırıyorum başka benim gibi icen var mi ? Bugünden itibaren kesinlikle bırakmak istiyorum
birceefe Nurayselvii içmeyin arkadaşlar kafein bebişlerimize çok zararlı üstelik şeker hep, hep kalori 😬😬😬 bende çok severdim ama hiç içmiyorum hamilelik başladığından beri
Asyaayaz1 Ben kola hastasıyım doktorum bir bardak içebilirsin dedi günde bir bardağa izin veriyorum ama 2 3 günde içmen daha sağlıklı olur dedi
Asyaayaz1 oykumm_1233 ben sade sevmediğim için doktorum onlara izin vermedi sade sodaya limon sıkıp içebiliyorum 🤨
Celiklibusee Nurayselvii içindeki kafein dolayısıyla aşırıya kaçılmaması öneriliyor ama ben de vazgecemiyorum koladan🙃dozunu kaçırmadan içebilirsiniz kahvede de kafein oldugundan ikisini aynı gün içmemeye çalışın🙃
Cicek10 Nurayselvii ben de arada içiyorum ve mide yanmasına da çok iyi geliyor normalde çok içerim ama şimdi arada içiyorum
Kucukmucize Nurayselvii bende severdim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri toplasan bir bardak anca içmişimdir
citlenbigim2212 Nurayselvii valla bende içiyorum acaba tek brnmi içiyorum bu kadar sık diye düşünüyordum çok şükür bebeğimin sağlığı gayet de iyi gidiyor şuan da ✌
Merynurii Nurayselvii ay bende kola içiyordum sonra gaz yaptı rahatsız etti gazoz alıyorum o gaz yapmıyor arada öyle içiyorum 😂
SevSen Doktorum ilk kontrolw gitdiyimdr ilk soylediyi cola,fantada uzak dur dedi zararli diye.ama etrafimda icenler var bir sey de olmadi ama yinede ben de icmiyorum zaten zararli oldunu biliyoruz seker kalori ne ararsan var.