nisafrkn Kızlar 13 günlük kızım var bugün sabahtan beri gaz çıkartarak zibina çıkacak şekilde tuvaletini yapıyor ve sabah 10 dan beri uyumadı sancı geliyor uykusundan uyandırıyor ne yapsam geçer tecrübeli anneler 😔😔
Denizyildizii nisafrkn mukuslu mu acaba. Süt alerjisi olabilir siz süt içiyorsanız bi süre bırakın emiyormu bu arada
umyahsen nisafrkn al benden de o kadar 25 günlüğüz bizde. Bugün böyle oldu bizimde sabah bir kere uyudu sonra uyucak gibi birden uyanıyor korkuyor gibi. Emerken de ağlıyor uyku bastırdı çook ama hala uyumuyor uyucak gibi ama uyumuyor gazı vardı gazını çıkarttık ama hala aynı
nisafrkn Denizyildizii süt içmiyorum sadece emiyor şimdilik doymazsa çok az mama takviyesi yapıyorum ney mukuslumu bu arada
nisafrkn umyahsen benimkine sancı giriyor ya belli yani uykusundan bağırarak uyanıyor 2 dk uyuyor sadece
Denizyildizii nisafrkn kakası. Bizimde ishal oluyorduda süt alerjisi olduğunu öğrendik ama kakası mukusluydu. Süt ve süt ürünlerini kesince geçti. Sizde birdahakine bi bakın mukus varmı diye. Çünkü çoğu çocukta oluyor artık
Burcuckmk nisafrkn icinde probiyotik var damlanin rahatlacagini düşünüyorum bi doktora daniş istersen