İyi akşamlar herkese, 37 haftalığız, bugün çatı muayenesi oldum, ağrı sızı olmadı gayet iyi geçti, çatı çok müsait dedi, bebek çok güzel iner buraya dedi, lakin en son çıkış kemiği dar dedi, bunun için bebeği itmede tek başına zorlanırsın, kesi atmamız lazım ve yukarıdan bastırmamız lazım dedi, tedirginim bilemiyorum bebeğim strese girsin istemiyorum dedim, bence deneyelim dedi, sezaryen her zaman mevcut zaten dedi, normal doğum için yapmam gerekenleri anlattı, sen düşün dedi, böyle bir durum başına gelen oldumu?

Neseli5 canım benim de ilk doğumum da müsaitti çatım 4 yıl önce doğum yaptım iç dış kesi attılar doktor da 3 kere göğsümün altından bastırdı çıksın diye normal doğum yaptım o şekilde

elifnurrrr çok can yakıcı mı zor mu, doktor 2 dk anca dedi o süreç için, bebek için sakıncası yok değil mi bastırmanın filan

Neseli5 bebek için sakıncası yok diye biliyorum olsa zaten yapmazlar heralde biraz zorlanıyosun ama sezeryan olmaktan iyidir diye düşünüyorum

elifnurrrr evet haklısın canım normal doğum daha rahat tabiki, anne ve bebek için en sağlıklısı neyse o olsun inşallah 🤲🤲

Neseli5 aynn canım doğum yapınca hepsini unutuyorsun emin ol rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize