Ayse-nuroz Kizlar esimin bir abisi varmis ölmüş adi bekirmiş simdi bana bebegimiz erkek olacak dendiginden beri bekir ismini soyluyor anneside destekliyor . Bende bekir ismini hic sevmiyorum anlasalim dedim bekir eymen koyalim en azindan ben eymen derim diyorum siz olsaniz ne yapardiniz
deletedmom6295 Ayse-nuroz ben koymazdım açıkçası aileden isim konması bana hiç hoş gelmiyor. Ölmüş veya ölmemiş olsun anısı yaşasın diye sevmediğiniz bir ismi çocuğunuza koymak ona da haksızlık
Enesefe Ayse-nuroz ben eşimin ölmüş babasının ismini koyduk esim 1 yaşı dayken trafik kazasında olmuş kendisi istedi istersen tek koymam dersen dedi ahmet i yanına ahmet efe deriz dedi bence hak ver
Mutlulugum Ben koyardim. Aile isimlerine karsiyim kayinana kayinbaba falan ama ölmus abisi sonucta istemesi normal bir sey.
Ayse-nuroz Kizlar hak veriyorum ama esim abisini gormemis bile annesinin istedigini soyleyemedigi icin kendi istiyormus gibi davraniyor ve ben buna cok kiziyorm ve benm ilk cocugum . Kiz olursa ne koyarsan koyabilirsin diyor
hayathayal Benimde esim babasinin ismini koymak istiyor. Aramizda iyice sıkıntı oldu bu konu. Sonucta aramizda sıkıntı olacak o yuzden ustelemeyi biraktim. Kirilmasin