Metar merhaba öncelikle çok memnun kaldım dogumum da kolay oldu dizisinden ziyade artısı var bence 37. Haftada gitmeye başladım onerim orada doğumdan önce muayene olmanız sizin hakkınızda bilgileri olması lazım olmasa doğum yaptırmazlar mi tabiki yaptırırlar giderseniz 3 aylık ultrason resmini gostermenizi isterler haberiniz olsun gittiğimde ne sandım vardı ne kasılmam rutin kontrole gitmiştim oradan pikniğe gidecektik 39+6 da doğdu bu arada muayene ettiler ilk yumuşama var dediler bir buçuk cm açılmam varmış yatisini yapmak istiyoruz dediler kabul ettim biraz uzakta oturuyorum tabiki ben bi şok geçirdim 3.10 geçe yatisim yapıldı bilgilerim alındı dosya oluşturdular sonra 4 gibi fitil koydular hızlı açılma olsun diye 8.10 geçe gibi geldiler alttan muayene ettiler 4 cm dediler ben dedim yarın doğar herhalde sonra sancılarım başladı bi 10 dakika sonra falan 8.20 gibi diyeyim 3 saat sancı çektim 2 dakikada 1 bir dakika falan sancim geldi sanci çekerken refakatcim yanımdaydı doğum başlamaya yakın refakatciyi çıkarttılar sancı çektiğim odayi doğum odasına cevirdiler orada dogum yaptım 4 dakikada cıktı içimden prensesim 1 saat sonra refakatcimi aldılar orada kaldık sonraki gün 9 gibi odaya aldılar şansıma tek kişilik odaya düştüm doğum yaptığım saatte de çıkışımı yaptık yemekleri normal devlet hastanelerine göre güzeldi her öğün başka yemek çeşidi cikiyodu fazla acıkan biriyseniz refakatçi gidip yemek alabilir 6 gibi kahvaltı 2 gibi de oglen yemeği yine 6 gibi aksam yemegi veriyorlar dogum yaptiran ebem cok anlayışıydı ne yapmam gerektiğini anlattı biliyodum ama anlatması yine artı emzirme hemşiresi gelip bilgi veriyor sütünüzü kontrol ediyor ne kadar sürede emzirmeniz gerektiğini anlatiyor ben memnundum Allahta hepsinden razi olsun benim hikayem boyleydi ben eksi bisey görmedim tavsiye ederim kesinlikle 👍🙏