Gizem02 30+3 ’üm göğüs ucunu sıkınca hafif geliyor doğumu tetikleyen bir durumu dur bu böyle birşey duymuş dum da
MinikMicizem Gizem02 ewet sikmamaniz gerekyomus erken doğumu tetiklediği için bizde 31 haftalık olduk ama hicbisey yok hatta goguslerim daha da yumuşacık bişey oldu anlamadm gitti walla😏
Denizgiller Gizem02 benim 35 sonrası kendiliğinden Bi iki damla geliyordu ama hiç sıkmadım hem tetiklenmesin hem ilk süt gitmesin diye sezeryan olmasına rağmen hemen gelmişti sütüm 8.50 de kızım doğdu 9.30 olmadan emzirmiştim ben
Morvy MinikMicizem benimde öyle çok büyümediler yumuşacık hassasiyetimde hiç olmadı sayılır bunu birine anlattığımda acaba sütünmü yok demişti böyle bişey olabilirmi ya😓
3uncuyeAnneOluyorum MinikMicizem ay bende buna çok takıldım, baya resmen bomboş gibi, korkuyorum sütüm gelmezse diye. 32 haftalık olduk bizde, ama ilk iki gebelikte böyle değildi, anlamadım gitti…
miniklerim125 Morvy hayır sertlik ya da yumuşaklıkla alakası yokmuş. İnsanların bu bilip bilmeden konuşmalarını napcaz böyle ya. Canınızı sıkmayin
Purpura26 Morvy Benimde aynı senin gibi içi boş yumuşak. Büyümedi göğüslerim gebelikte. Ama geçen hafta sütüm geldi. Arada sırada geliyor 35. Haftadayım. Yani öyle bir şeyle alakası yok bence. Şuan gelen süt memeyi doldurcak bir miktar değil
Morvy miniklerim125 öyle vallahi ben o lafı duyduktan sonra mamalara baktım hatta fiyatlarını görünce moralim bozuldu insanların patavatsızlığı işte😞
Gizem02 Çok yumuşak ve hassasiyet çok oluyor 😊san ki sütüm gelmicek miş gibi ufak damla şekilnde beli oluyor tabi ki Inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi emzirmek nasip olur 🥰🌸
hande0606 Gizem02 Aa birşey diycem ben 28 haftalığım az az süt geliyo böyle sütyene lekesi çıkıyo bazen bu tehlikeli mi
beybisi26 hande0606 sağlıklı olduğunu gösterirmiş aksime iyi bişeymiş ben de de erken geldi ebeye sormuştum ebe öyle dedi göğüsler kendimi hazırlıyormuş korkulacak bi durum yokmuş ama oynamamak hatta krem bile sürmemek gerekiyormuş Rahime etki ediyormuş öyle dedi.
beybisi26 Gizem02 26 da göğsümün birinden sıvı geldi ama azıcık süt gibi de su gibi de değişik ebe oynama sıkma krem bile sürme rahim kasılması yapr dedi.
Nurssss Gizem02 24 te geldi şuan tişörtüm ıslak gittikçe çoğalıyo 33 olduk sıkmak iyi değil kendi akınca sorun yok
karayakaydan Gizem02 38+4 gunlugum persembe dogumum var.. Ne sut gelmesi yasadim ne de sertlik 🤦♀️takmayin insanlar hep konusup moral bozacak bisey bulur😊