Naziferabia Dün hastaneye gittiğimde bebeğimin kilosunun 710 gram olduğunu söyledi doktor ama 1 ay önce kontrole gittiğimde 630 gramdı zaten bebeğim 1 ayda bu kadar az değil mi
Omerhatice Naziferabia yanlış bakmış falan olabilirmi Yoksa 1 ay içinde evet çok az bir rakam 🤷♀️ 27+2de 1150 kg idi kizim 1 hafta önde idi ama sizin ayda 100 gram falan görünüyor 1 ay için az bir rakam artisi yanlış bilmiyorsam
Naziferabia Deletedmom93428 maalesef kendi doktorum değildi acile gitmiştim ama kendi doktoruma çarşamba gidicem ozaman bekliyorum. O doktorun söyledikleri zaten beni psikolojimi bozdu resmen
Naziferabia Omerhatice Bende öyle düşündüm ve aşırı az yani ve yediklerime göre de o kadar imkansız bişeydi çarşamba kendi doktoruma kontrolüm var ozamanı bekliyorum içimin rahatlaması için ve bişe daha sorabilir miyim
[silindi] Naziferabia belki cihazdan falan kaynaklidir siz kendi doktorunuza gidin mutlaka çünkü boyleyse artıs az baya
Naziferabia mucizem09_ Bende öyle düşünüyorum çünkü 23 haftalıkken 630 gramdı şimdi böyle olamaz diye düşünüyorum
mucizem09_ Naziferabia bencede ki kesinliklebide acildeki ultrasonlara guvenme. 20 haftalikmi neydim detsyli icin baska hastaneye gitmistim ordanda kendi doktorima gittim ikiside bakti kilosuna ayni gunde 150 200 grammi ne oynsmisti dusun 😅😅😅
Zamanbukucu Naziferabia haftasıyla uyumlu dedi :) ama biz anneler bebelerimiz hep biraz daha kilolu olsun istiyoruz sanırım tatmin olmuyoruz 🤭
eylusko Naziferabia 27+0 bugün kontrolüm var di 1080 gram çıktı benim ki . kafası da 3 hafta önde çıktı. kafası biraz korkuttu beni ama doktor genetiktir dedi
Naziferabia eylusko ben biraz fazla aldım kiloyu 12 kilo falan bu fazla kilo almam doğumumu hamileleğimi riske atacak kadar mı olur mu öyle
eylusko Naziferabia 51 le hamile kaldım şimdi 60 oldum. ekmegi ve makarnayı hayatım dan çıkardım. bence sende çıkart sıfır fayda bolca zararı var 😊😊