kelebegimm07 Nasılsınız,nasıl ilerliyorsunuz,detaylı ultrason yaptırdınız mi ağrınız saniciniz varmı kızlar?😍 Ben 22+3 arada sancım oluyor onun dışında herşey normal şükür 🙏
Meless kelebegimm07 24+2 den merhaba🌸 20.haftada çatı ağrım başlamıştı bu hafta geçti çok şükür onun dışında 2-3 gündür hafif midem bulanıyor gibi sıkışıyor gibi garip bir şeyler var. Hayırlısı olsun artık🥲
Dilekcnkn kelebegimm07 23+1 günlük hamileyim sabah kan ilacı içerken midem bulanıyor detaylı ultrasonu pazartesi günü yaptırdım su fazlalığım çıktı 2-3 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağım onun dışında sadece bel ağrım var her gece dönüyorum zaten yatamıyorum sabahta kalktığımda fecii ağrı oluyor 🤷♀️
HilalYlmz kelebegimm07 24 haftalığız bizde🌸 detaylımız temiz çıktı çok şükür🙏🏻 Bugün kontrolümüz vardı oğlum 26 haftalık çıktı 878 gr 34cm boyu olmuş doktor gebelik şekeri olabilir veya iri bir bebek olabilir dedi haftaya şeker yüklemesi yapıcaz bakalım inş iri bir bebektir bu zamana kadar 6 kg aldım 63 kiloyum 1.68boyum☹️ Ama hiç tatlıyla aram yok hiç yemem aramam da genelde sebze ağırlıklı besleniyorum çok kafama takıldı moralim bozuldu 😢 onun dışında çok şükür bir sıkıntımız yok teyzeleri
Leylaakcay @kelebegimm07 iyiyim, sen, nasılsın 🙋♀️ detaylı yaptırmadım henüz doktor bişey demedi 22+4 gösteriyorum şuan 🙈
kelebegimm07 HilalYlmz Bizde 21+4 te 500 Gr dık. Boyuda 27 cm’di.. belki haftasına döner zayıf olmasından iyidir inşallah şekerde de bı sıkıntı yaşamazsınız 🙏
HilalYlmz kelebegimm07 inş gebelik şekeri yoktur da kendisi iri tosundur sağlığı yerinde olsun da hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inş 🥰
Merve2Asel kelebegimm07 bende 22.3 🙈 detaylı yapıldı sorun yok dendi ama doktora Cuma gidicem bakalım o ne dicek
Merve2Asel kelebegimm07 evet kız canım detaylıda ögrendim İlk kızım 8 yaşında çok fazla kız istemiştik nasip oldu şükürler olsun 💓