Birmelekbiranne Kızlar kabul öncesi de mıy mıy bir insandım ama hamilelik başladığından beri daha beterim hiç bir şey yapasım gelmiyor zamanla geçer mi?
mlkkk Birmelekbiranne 15 16ya kadar uyku hali oluyor sonrasında geçiyor ağırlaştıkça yine bi bitkinlik ve bıkkınlık geliyor 😅
Aloneanqel Birmelekbiranne geçiyor canım geçiyor. İlerleyen aylarda da vücudun ağırlaşınca yapasın gelmiyor tam yapacak oluyorsun belin kırılır gibi ağrıyor 🙈
Simge0719 Birmelekbiranne 16. Haftaya kadar sürüyor daha sonra da 30 dan sonra başlıyor şuan 33. Haftadayım yatmak istiyorum sürekli ama şimdi de yatamıyorum sağlıkla gelsinler 🙏
Zeyyyn Birmelekbiranne ruh haline bağlı bazı zaman hiçbirşey yapasın gelmiyor bazen karınca misali ne işler halledyn uyku güzel bir şey uyu sonra pek fırsat olmucak
Aloneanqel Birmelekbiranne benden sana tavsiye yatabildiğin kadar yat uyu canım. Bebek doğunca o günleri çok arıyorsun. Günde 2 saat uykuyla duruyorum bazen. Geçen gün aşı olduk 24 saat uykusuzdum resmen😊
Birmelekbiranne Aloneanqel Yattığım zaman da sanki ayıplanacak gibi hissediyorum. Bir an biri çıkıp bir şey diyecek gibi duygularım karmaşık :)
AsenaEmre 17 . Haftaya kadar sürecek sonra bitiyor sonra 32 den sonra birdaha bassliyor ama istesende yatamiyorsun 🤣🙈