Cagsel Merhbalar anneler yarın spinal anestezi ile sezeryan olacaktım. Ama bugün tahlil sonuçlarımda trombosit düşük çıktığı için genel anestezi gerekebilir dedi 😞başına gelen var mı canım sıkıldı 😞😞
sabirsizannecik Cagsel ay daha bugün bana da aynısını dediler 150 olması gerekiyormus bnmki 134teymis yani aslinda 100uzeri yeterliymis ama Perşembe gunu tekrar kan bakacaklar inşallah spinal olurum genel istemym
Melekannesi46 Cagsel benim ki 115 binde ve ben anestezi doktoruyla görüştüm bana büyük ihtimal spinal olursun dedi kendi doktorumda 80 bine kasa sıkıntı ol ayacağını söyşemişti
eylusko sabirsizannecik 115 lere düşüyor ama benim doktorum ve anestezi doktoru bu değerle 5 çocuk doğurursun hiç bisey olmaz dedi
eylusko Melekannesi46 en baştan beri spinal diye konuşuyoruz . genel olmak istemiyorum zaten. çocuğumu ilk benim görmem lazım 🧡🧡😂
Melekannesi46 Cagsel kan ilacını düzenli kullanın bide Antep fıstığı ve yeşil mercimek yükseltiyormuş trombositleri YouTube de İbrahim Saraçoğlu oğlunun kür tarifi var izleyin mutlaka
Melekannesi46 eylusko bende spinal istiyorum bu değerde bi sakıncası yoksa tabi ki olsaydı sanırım doktorunuz size söylerdi sanırım