Miniikanne Papatyaberen ben sezeryan ıstıyorum aslımsa ama basımda cok kaynana vad benım gonlume koymuyorlar malesef
Rahime63_63 Ness23 bende 3 kez acik ameliyat oldum bel fitiğindan 31+2 yim genel olucam çunki belden iğne dahada kotu yapar diye dokturumla konuşucam
Ness23 Rahime63_63 bana sezeryan olursun demişti.Hatta kendi doktorumunda belinde platin varken dogum yapmış.Açıkçası genel anestezi olmak istemiyorum ama bilgi aldıgımda paylasırım
Papatyaberen Ness23 hiç bir bileğim yok anestezi belden yapılıyor bence Dr ile görüşün olmadı genel anestezi yapılabilir diye düşünüyorum
Defne34 Papatyaberen damar yolunu elinizden actılar koldan mı? Bn ılk gebelıgimde elden actılar cok kotuydu ılac verdıkce kalbım sızlıyordu aglama krizine gırdım bu ıkıncı gebelıgim yıne sezeryan olacak elımden acılmasını hıc ıstemıyorum
Ervaemre Morvy canım o göbeğe bastırma işlemi normal doğumda da oluyor icerdeki pis kanı dışarı akıtmak için zaten vücut uyuşuk olduğu için herhangi bir basturmayi falan hissetmiyorsun .