Yalnizanne97 MDT kaç hafta geri gözüküyor benimkide 35te 2414tü doktorum kilosu az 1,5 hafta geri dedi
MDT Yalnizanne97 bana da 1 buçuk hafta dedi. Ama -+300/400 gram kabul edilebilir bir miktar ve yanılma payı var dedi.
Annekus Peri_ss03 yediklerimizin etkisi vardi illa ama genel olarak cocuk genetige baglı kilo alıyormuş yani siz eşiniz minyonsanız cokta yapıcagınız bişey yok
Deletedmom23234 Ezgice0 Smothie’nin içeriği nedir farklı farklı tarifler var çünkü rica etsem söyler misiniz 😌
Ezgice0 Deletedmom23234 Şimdi tekrar baktım tarife özel bir şeyi yokmuş ☺️ Bir bakdak süte muz çilek hangi meyvelerden tercih ederseniz bir de bir kaç adet badem ceviz atılıyor içine ☺️
Ftmagull Peri_ss03 meyve sebze et ağırlıklı besleniyorum elimden geldiğince çay bisküvi yapıyorum o kadar yoksa cok severim abur cubur hele kola
Burcuseyy Peri_ss03 karpuz da iyi kilo yapıyor eğer şeker falan yoksa. Birde meyveli kefir , her sabah süt bunları iç muhakkak ve kuruyemiş açıkçası bende abur cubur yerim ama bu saydiklarimi gün içinde ağlamam asla 🙂
Burcure Peri_ss03 geceleri uyumadan yarım saat önce muz ve süt yiyebilirsin. Bir de sol tarafa yatıldığında yediklerin direkt bebeğe gidiyor diye okumuştum.
Calisananne25 Öğrendiğim günden beri hiç abur cubur yemedim desem yeridir canım istiyor ama yemiyorum valla dondurma bile haftada 1 2 kez yiyorum dikkat etmelisiniz bence
Merveevrem18 Peri_ss03 canım abur cubur dan olacağını düşünmüyorum her bebeğin gelişimi farklı daha 35 haftalıkmışsın bu ara muz ve peyniri ve özellikle yoğurt yemeni arttır önündeki haftalarda kilo aldığını göreceksin ☺️