Peri_ss03 Kizlar 35 haftalikken kontrole gittim bebegim 2.200 de kalmış ne yazıkki benim bosbogazligim yuzunden hergun aburcubur olurmu arkadaş ya o etkiledi demi kilo almasını
kelebegimm07 Peri_ss03 onun yerine Hergun meyve yesen canm ben oyle yapıyorum bütün meyveleri yıkayıp hazırlıyorum tabağa oturup yiyorum satleecede dursa tabakta gidip gelip ağzıma atıyorum biseyler böylece canm abur cubur istemiyor
Mondlicht Peri_ss03 yanlış yönlendirmek istemem tabi ki yememeniz daha güzel ancak bende hiç duramadım yedim canım istedikçe hiç kısmadım kızım 3.900 doğdu.
harley Peri_ss03 ben hep yiyordum ama sadece aburcubur değil sebze meyvede yiyordum çok genel olarak yiyodum yani🤣
Eylul_naz09 Peri_ss03 dıger yararlı seylerı yıyosan gelısımını etkılemez bnce abur cuburlar.bende hergun yıyorum vazgecemıyorum gelısımımız ıyı kılosu önde bı sıkıntımız yok onla alakalı degıldır
Peri_ss03 kelebegimm07 onlarida yiyorum canım ama demeki bu abur cubur engel oluyo bebege fayda sağlasın ağzımı vurmicam bidaha 😕
Nurayademir kelebegimm07 ebe bana bütün meyveleri bir anda degl bir tanesini bir öğün ye demişti ben öyle yapıyorum artık şekeri yükseltıyormus bilgin olsun cnm
gulin-35 Peri_ss03 karpuz peynır cok ye bır haftada kılo aldıgını gorceksın😀ıstemeden anladım yaradıgını seker sorunun yoksa tabı
Peri_ss03 Mondlicht ben hergun poşet poşet yedim koca cips paketleri ne zararlı varsa be yedim hergun ama o yüzden oldu böyle sende mi bukadar yiyodun
kelebegimm07 Peri_ss03 sürekli birşeyler ağzın boş kalmasın muzun çok kilo aldirdigini duymuştum birde kaşar peyniri
Ezgice0 Peri_ss03 Bebişin sağlıklı kilo alması için smothie yapıp içine badem ceviz muz atıyorlarmış. Haftada 500 gr aldırıyormuş önerenler çok. Ben de son ay içmeyi düşünüyorum belki size de faydası olur.
Nurayademir Peri_ss03 valla dikkat edın o kdrı zarar ya bn de normalde hiç yemedim hamıleyken bi ara canım cok ıstedi bir paketten az yedım ama karnıma ağrılar girdi korktum yemedim bidaha
Mondlicht Peri_ss03 yok o kadar yemedim ya o kadar normal insana bile zarar🤭 ama hergün kola cips yaptım yani pizza hamburger falan
Heather Peri_ss03 muz ve kaşar peyniri kilo aldırır, kurıyemiş kilo aldırır. 1 aycık sıkın dişinizi, kendinizi hırpalamayın. Bundan sora yemezsiniz olur biter🌼
Peri_ss03 kelebegimm07 teşekkür ederim canm çok dikkat edicem düzenli güzel beslenicem umarım kilo alır 😕🌼
Burcure Peri_ss03 geceleri uyumadan yarım saat önce muz ve süt yiyebilirsin. Bir de sol tarafa yatıldığında yediklerin direkt bebeğe gidiyor diye okumuştum.
kelebegimm07 Nurayademir hadi ya ben hepsini aynı anda şimdi karpuz kiraz şeftali 3nu üst üste yedim valla🤦🏻♀️ dediğin doğru ama meyvelerde de şeker var
Mucize_ Burdan okuduğum bilgiye göre kaşar peyniri kilo yapıyormuş bebeğe , her sabah tüketmeyi dene belki faydası olur. Abur cubur bende yiyorum inan biraz endişe duydum şimdi bu hafta içi gidicem bakalım bana ne dicek doktorumz
Peri_ss03 Mucize_ ay canım.yeme ya 😕 bebiş sağlıklı olsun ben yaptım sen yapma . Kasar peyniri yemiyodum bugün 1 kaç çeşit aldım düzenli yicem
Peri_ss03 Mondlicht evet valla zarar diğer oğlumda dikkat ediyodum bunda saldım yani vicdanim kabul etmiyo acilen kilo aldirtmam lazım 😅
Yorumsuz Peri_ss03 kilo değil önemli olan 37. Haftada 2500 doğum yaptım şükür sağlıklı kilo doğduktan sonra da alır
Peri_ss03 Yorumsuz ne bilim insan gene üzülüyo bide sebebi bensem yani . Ee peki aliyomu iyice kilo doğumdan sonra