ervanursimsek Seda_nrr Birinciyi layıkıyla yetiştirelim de ikinciyi o zaman düşünürüz, şuan öyle bir niyetim yok 😉
Syrnn 14.haftada kıza benziyor dedi 20.haftada detaylıda bacakları kapalı ama %95 kız dedi pipi görünmüyor dedi 20.haftada yine aynı şekilde bacakları kapalı dedi belirtiler de erkek olunca insan emin olamıyor sizi de görünce 🤔🤔
ervanursimsek Syrnn bizimki de aynı sizin dediğiniz gibi oldu ama ona rağmen kıza çok alıştırmıştık kendimizi erkek olayına hala alışamadım 😅
kumsalmomyy ervanursimsek şaka mı bu ayrıntılı usg den sonra hiç gitmedim pzt günü randevum var bizimde değişir mi acaba 🤷♀️
melegim_ve_ben ervanursimsek Aklıma direk aldığım pembiş kıyafetler ve kızımın adının yazılı olduğu pembiş hastane çıkışı gelmiştir 🤭😱 Hatta düşününce çoğu şeyi pembiş 23.haftadayız aceba diye de aklımdan geçmiştir şuan 😱 Umarım cok pembiş hazırlık yapmamışsındır canım
ervanursimsek melegim_ve_ben yok ben unisex aldım çoğunlukla, erkeğe mavi mavi kıza pembe pembe olayını pek sevmiyorum
Seymik @ervanursimsek 20. Haftada doktor baktı direk kız dedi bende az cok çektiğim videodn bakıyorm bacak arasında pipi yok döner mi acaba suan pembeler alınmaya başlandı bile ay değişir mi 🤭😂😂😂