miniksevdamm ervanursimsek ay hayır en korktuğum şey o 🙄 olabiliyor muymuş ya ben her gittiğimde soruyorum bu sefer aldıklarımız ona göre 😂mavinin içinde kız pembenin içinde erkek yatmasın ya
mavi_kus ervanursimsek ayrıntılı usg de bakılan bile değişiyorsa ben alışveriş için de birilerine duyurmak içinde bekliyim ya 😅 cinsiyet partisi yapmak istiyorduk küçük çaplı
Nuuurr ervanursimsek nasıl değişti neydi ne oldu bende cok korkuyorum🙈😂 bellı degıl tahmın yapıyolar ama bılemıyorım
Cikoo ervanursimsek ayy bana da doktorum 100 de bi milyon kız dedi şu dudakları bak falan dedi değişmez inşallah 😀 detaylımada var ama kız diye başladık alışverişe
Cennet-polat ervanursimsek bizde her gidişimde erkek diyolardi ama ben yine soruyordum eminseniz dimi diye halbuki baya belliydi yani pipisi faln da 30haftaligiz oğlumuz olcak değişmedi ama kızı deseler ne yapardım bilmiyorum herşey alıyor insan ☺️
miniksevdamm ervanursimsek bnde bnde erkek dedi bana 18. Haftada şimdi 24+5 im hastane çıkışı bile aldım mavi lacivert 😂🙈
ervanursimsek mavi_kus sağlıklı olması en büyük önceliğimiz ama insan hep kız diye düşününce bir şok oluyor 😂
ervanursimsek miniksevdamm bende pembe hastane çıkışı almıştım Allahtan değiştirmek için geç kalmadık hemen değiştirdim maviyle 🤭
miniksevdamm ervanursimsek eyvah benim gibi gidiyormuşsun şimdi ben bu kontrolü bekleyene kadar sabrım gelmez 😂
MineLule ervanursimsek ben de sadece 21. Haftada kız demişti ayrintilida ya da daha sonrasında bile göstermedi kendimi kıza hazırladım inşallah sürpriz olmaz 🙄
ervanursimsek MineLule benimde çok göstermedi bacakları kapalıydı hep ama kız dedi 2 doktor da hatta kendi doktorum bak dudakları burada dedi vajinanın ama değilmiş işte 😅
Premsescik ervanursimsek nasıl göstermemis saklamış bebek anlamadım bide erkek bebek hemen belli olur derler bnimde kız cinsiyet bizde özel bölgesini gördüm net ama 😃