History86 Kızlar il dışından geliyorum haftaya nasipse..internette Sedat umuru çok övmüşler ona gitmeyi düşünüyorum giden arkadaşımız var mı merak ediyorum
Minel321 History86 ben gidiyorum canım , Sedat hoca medarın karşısında özel kliniği var orda muane yapıyor , doğumları medarda yaptırıyor ve ben çok memnum çok ilgili ve çok güler yüzlü bir doktor ona güvenim sonsuz 🙏🏻
Minel321 Zynpo muayene ücreti 200 TL şuan güncel sezaryen fiyatını biliyorum oda 4000 TL tabi bu medar hastanesi için geçerli beyhekimle de anlaşmalı orası daha uygun diye biliyorum
Zynpo Minel321 ben beyhekimde bir dr gidiyorum ama hastane koşullarından dolayı medarda yapmak istediğim için sedat beyş düşünüyorum zaten. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Minel321 Zynpo ben geçen yıl beyhekimde maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım inan oranın ameliyathanesi resmen iğrenç yerler ıslak , doktor terlikleri orta yerde atılı çok kötüydü birdaha o hastanenin önünden dahi geçmedim
Kbr11 Medara gidiyorum doktorum Sedat Umur değil ama çok iyi bi doktor olarak duydum öneren çok var muayenehanesini açmadan önce doğum yapan akrabam var çok memnun kaldığı söyledi
Zynpo Minel321 doğrudur benimde içime sinmıyordu ama gidiyodum doktorum orda diye. Doğum ücretlerini kıyaslayınca değmeyecegini düşündüm şimdi değiştirmeyi düşünüyorum öznur-remzi eren yada sedat umur diye düşünüyorum ama oznur-remzi eren muayne ücreti va hakkında bilgim yok. 2 yıl önce medarda doğum yaptım doktorum ordaydı o zaman. Memnun kalmıştık hastaneden