Gizmom Hayaller_umut özelde uyutup yapıyorlar hiç acıma olmuyor ama devlette acı olabiliyormus sanırıö
nlycltk Hayaller_umut ben de özel klinikte yaptırdım Anestezilide normalde aynı fiyatlıydı neden acı çekeyim aynı fiyat deyim anestezili çektirdim acı eşiğin azsa anestezili çektir
Aykem Hayaller_umut valla nen yaptrdıö anestezi olmadan benım canım baya yandı. Aneztezili daha mantıklı
afrasil Hayaller_umut özelde anestezili oluyor ben devlet hastanesinde anestezisiz çektirmiştim benimki çok acılı oldu ama kısa islem için o kadar para vermek istemedim .
nergiz__ Vajinana ilaçlı su sıkıyorlar basınçlı şekilde ve kanallardan geçişine bakıyorlar tıkanıklık var mı yok mu diye yalnız canın yanacak o yüzden yarım saat bi saat öncesinde ağrı kesici iç ya da iğne yaptır
Hayaller_umut nlycltk anestezi alcam ama maddi durumumuz iyi olmadığı için fakülte veya devlette yaptırmak istiyorum
Elbet-birgun-kavusacagiz Hayaller_umut devlette enestezili yapmiyolar. Ki zatende cok acı olan bisey degil adet agrisi daha fazla aciyo insanin canini😊 Zaten cekinmeden once size agri kesici iciriyolar sinek isirigi gibi bisey oluyo karinda 5 saniye anca suruuyo acisi
nergiz__ Hayaller_umut ben hiç bilgi almadan gitmiştim ağrı kesici falan içmeden girdim benim çok canım yanmıştı anestezili yaptırmazsanız mutlaka ağrı kesici için ben bağırmıştım acıdan ama acı eşiğim düşük olabilir belki
Elbet-birgun-kavusacagiz Hayaller_umut kiz korkma ben tek.basima gittim cekindim geldim nasil ne ile karsilasacagimida bilmiyodum hatta
afrasil Hayaller_umut adetliyken gidiyosunuz adet bitimine gün veriyor adet bittikten ilk 5 6 gün içinde falan çekiliyor
_zeynom_06 Hayaller_umut cnm ben devlette yaptırdım inan bana hic acımıyo bnm acımadı benden once girenlerin bağışlarını duyuyodum sıra bekliyoduk onlar bagirdikca bende korkuyordum nerdeyse aglicaktim ama o masaya yatiktan sonra inan bana acimıyo acı esigin yüksekse devlette yaptir degilse özelde yaptir
Hatice35 Hayaller_umut özelde anestezi ile yaptılar o an uyuduğum için hiç acı çekmedim ondan sonra ağrım olmasın diye ağrı kesici iğne vurup gönderdiler iki ay sonra hamile olduğumu öğrendim darısı başınıza