Merveevrem18 Oztrkesra parmağıma damlayıp sürüyorum canım ben ☺️Sen istersen kulak çöpüne damlatıp sürebilirsin yada direk sivilce ve et ben üstüne damlatıp elinle sürebilirsin ☺️
Gul-42 MerveninMucizesi bndede oldu bebegım erkek kız yada erkek olması fark etmıyor bence cılt ıle alakalı goz altım dudak ustum karardı
HakunaMatata Liyaa ben şuan 40.haftadayım. Kullanıyorum bir haftadır. Ama tabi doktorunuza danışın isterseniz, çok da araştırmadım 🙈 sadece içeriğinde hamilelikte önerilmeyen A vitamini ve paraben olmamasına dikkat etmiştim.
Ebrusamet07 Raziyasaf benim doktorum çatlak için özellikle kantaron yağı tatlı badem yağı yada hindistan cevizi yağı kullan dedi hamileyken kesinlikle kullanılıyor hemde hiç bir zararı yok kimyasal bişey yok ♥️ gönül rahatligiyla kullanıyorum kokusunu pek sevmiyorum ama olsun
Meltemmkbs Eg16 aynı sorun bende de var koltukaltım çizgi çizgi karardı geçenlerde gördüm ayıptır söylemesi genitalim de kararmış 🙄
Mel05 Gulsenyilmaz dogumdan sonra gidebiliyormus. Gidkese artik lazerle yaktirim cunku cok kotu sinir oluyorum
Ebrusamet07 Ozumdagg yağlanır mi bilmiyorum açıkçası benim cildim çok kuru bir süre yumuşacık kalıyor yüzüm ama yağlanma yapmadı daha