HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Hamilelikte Yaz Ayları ve Güneşe Bağlı Cilt Lekeleri!” başlıklı blog yazımız yayında! Hamilelik Döneminde Ciltte Neden Lekeler Oluşur? Hamilelikte Yaz Ayları ve Güneşe Bağlı Cilt Lekeleri Hamilelik Döneminde Neden Güneş Kremi Kullanılmalıdır? Yaz Aylarında Leke Oluşumunun Önüne Nasıl Geçebilirsiniz? Sorularının cevabı linkte! 🚀 https://www.mutluanneleriz.com/2021/06/21/hamilelikte-yaz-aylari-ve-gunese-bagli-cilt-lekeleri/ Annelerimiz de cilt lekesi sorunu yaşıyor mu? Güneşten korunmak için hangi güneş kremini kullanıyorsunuz?
Mom726272 HappyMom son 1 aydır yüzüm alerji olmuş gibi kırmızı kabarık 😔güneş kremi kullanmadım henüz kararda veremedim hangi marka alsam 🤔 normal her zaman ki kullandığım köpük olsun nemlendirici krem olsun yüzümü yakmaya başladı 😔
Merve4222 HappyMom boynumda lekeler ve sakal çıkmaya başladı bnde . İlk hamileligimdede boynum simsiyahti
gunesveguney HappyMom göz altlarım burun üstüm kahverengi lekeler oldu benlerim de arttı gibi 😳 gratis bee beautly yüz güneş kremini kullanıyorum
Habibe1907 Mom726272 ben soltis organik güneş kremi aldım içeriği temiz olduğu için cildniz çok yağlı değilse öneririm🙃 @habilishn isimli hesabım var instagramda orda bahsettim üründen anlattım bakabilirsiniz🙃
Elifkoko Mom726272 merhabalar geçmiş olsun eczacı bir arkadaşım bana solente pregna (morlu beyazlı rengi var ) yi önerdi bilginize 🌺
Raziyasaf Doktor bana biodermayı önerdi aldm ama bnmde yüzümde lekelenmeler alerjiler oluyo ne yapsam bilmiyrm
Ebrusamet07 Raziyasaf benim cildim çok hassas hamile kalmadan önce bir gün güneş kremi sürmeden güneşe çıktım elmacık kemiklerimde leke oldu hamile kalınca yüzüme ve vucuduma sarı kantaron sürmeye başladım yeni lekem yok eski lekem de hafifledi tavsiye ederim
MerveninMucizesi Bende göz altlarında ve dudak üstünde hafif kararmalar oldu kızda oluyormuş öyle diyorlar vende Solante güneş kremi sürüyorum evde dışarıda oluşmadan önce aklıma gelmedi umarım artmaz
Gul-42 MerveninMucizesi bndede oldu bebegım erkek kız yada erkek olması fark etmıyor bence cılt ıle alakalı goz altım dudak ustum karardı
Gulsenyilmaz Bende de leke değilde her yerimde ben çıkmaya başladı normalde zaten fazlaca vardı şimdi elimi attığım yer et seklinde benler var normal mi acaba
Damla0101adn Gulsenyilmaz aaay bendede boynum kahverengileri ve ben oldu minik et benleri neyapacağız
Meltemmkbs Gulsenyilmaz bende de oluyor o canım bi dermatoloğa sormuştum hamilelikten sonra geçiyor dedi
Gulsenyilmaz Damla0101adn demekki sadece bende değilmiş boynumda elimi atıyorum bir şeyler değiyor huylanıyorum basta sivilce sanmıştım aynada bir baktim bir suru ben var
Alminayusuf Mvii geçici kararmalar onlar bide karın da oluyor doğumdan sonra liflenince kir gibi akıyor 😊
VeraVrea Valla yatak istirahatinde sokağa adım atamadıgımızdan leke de olmadık. Güneşten sakınmak lazım demek şemsiye kullanın japonlar gibi beyaz :)
Alminayusuf Hamilelik öncesinde de sürekli kullanıyordum şu anda solante kullanıyorum hamileler için olanından
Luckymom Ben dikkat etmeme rağmen çıkıyor. Bence genetik etkili bir durum bu aynı zamanda, küçük benler de arttı bende
edanurciftci Benimde ağız yanı dudak üstü yüzümde lekeler çoğaldı sanki aynaya baktıkça insan garipsiyor sivilceler var tabi bide anlamsızca süreci izliyorum bi de sanki burnum büyüdü ya 😂😂
Mom726272 Habibe1907 çok teşekkür ederim bakıcam şimdi 💚 cildim pul pul dökülüyor ya her yüz yıkamada gergin oluyo nemlendirici krem kullansam da 1 saat sonra eski kabuklanma ve kızarıklık devam ediyo 😔