bebegimizibekliyoruz1 Benim rahim boyu için vermişti 6.haftadan 12+4e kadar sabah akşam progestan kullandım bu gün kontrolümde sadece akşam kullanmaya başladım
Serpiltsn bebegimizibekliyoruz1 ben gebeliğin en basından beri kullanıyorum sabah akşam , 32. Haftaya kadar devam
Serpiltsn bebegimizibekliyoruz1 bünyeden değil benimki doktor ihtimale karsı bana kullandırıyor yoksa bi problemim yok çok şükür 🥰
Mmy92 Serpiltsn bana da agri var her ihtimale karsi ilaci kullanalim dedi ama etrafimdaki herkes dusuk ilaci agir ilac falan dedi
bebegimizibekliyoruz1 Serpiltsn düşük tehlikesi için ilk aylarda kullanılıyor sonra da erken doğum riski varsa kullanılıyor bir problem olmasa normalde kullandırmıyorlar 🥰
Serpiltsn Mmy92 dusuk ilacı icinde kullanılıyor evet ama daha çok kasılmaları da önlüyor ve bebeğin gelişimi icin de faydalı olduğu söyleniliyor ayrıca gebelikte kullanımının hiç bir sakıncası yok aksine faydası var
Serpiltsn Mmy92 ben sabah akşam 6 aydır kullanıyorum herhangi bi ağırlık etkisini görmedim canım çevrenden denilenlere çok aldırış etme doktor değil onlar