BusraSY Arkadaşlar haftaya detaylı ultrason yaptıracağım. Bir kaç şey soracağım 🙈 detaylı ultrasonda renklimi oluyor yoksa siyah beyaz mı ? Ve doktora gittiğimizde boy kilo vs bakılıyormu ?
deletedmom28 BusraSY hmm yok canım sadece bebek ama doktoruna sonucu götürdüğünde odasında varsa tartı vs isteyebilirsin
MucizemiziBekliyoruz Merhaba arkadaslar ya benim actigim postlar siteye dusmuyor iki defa detayli icin post actim ama torumlarim cikiyor post dusmuyor bende yorumlardan sorayim dedi m aciklik tokluk farkediyormu
deletedmom28 MucizemiziBekliyoruz tok olsan daha iyi olur cnm çünkü hareket etmesi fln gerekiyo bebeğin
1987gokce MucizemiziBekliyoruz tok git canım bebeğin uyanık olsun ki hareket etsin. Tatlı bişeyler ye bence ben öyle yaptım.
MucizemiziBekliyoruz Tesekkur ederim canlar bi sorum daha olcak post aciyorum yayinlamiyor ben istanbul bahcelievlerdeyim detayli icin 3 haftam ben aratiyorum sizler ne kadara yaptrdinjz
BusraSY MucizemiziBekliyoruz doktorumun yönlendirdiği perinatoloji uzmanına gidicem. Yenibosnada halil aslan.. detaylı usg 400tl