ogretmen_anneee Hanımlar ne zaman alışverişe başladınız? Ben 4. Ayımdayım ve beşik araba gibi büyük olan şeyleri aldım şimdiden ödeyelim bunları diye . herkes çok erken dedi ama sizler ne zaman başladınız ?
Gokcee123 ogretmen_anneee 22 haftalık hamileyim. Şimdilik sadece hastane çıkışlarını ve zıbınlarını aldım.
kelebegimm07 ogretmen_anneee ben 5bucuk aylığım kıyafetler battaniye küvet takimi mama sandalyesi ıvır zıvır tmm beşikte aldık sadece bebek arabası kaldı😍
Afrartis 7 ay bitti, pişik kremi, göğüs kalkanı, göğüs kremi, bebek kamerası, fırça, anne bebek çantası hariç ihtiyaçlarım bitti. Onları da ufak ufak araştıra araştıra alıyorum bakalım
aiseerol Ozgu_momy bende🤭 27haftalık oldu hiçbir şey almadım. Ama 2 yaşında kızım var ondan temel ihtiyaçları var zaten. Sadece giyim vs ufak tefek birşeyler almam lazım onu da 1 ay sonra alacağım inşallah🤗
harley ogretmen_anneee almanız iyi olmuş çünkü hepsini bi ayda alsanız çok yük olur. Doğum masraflarıda olacak
ogretmen_anneee harley evet canım bizde öyle düşündük insanın içinde korku da oluyor ama mecburuz da başlamak gerekiyor
Morvy ogretmen_anneee 20. haftada tam anlamıyla başladık şuan 29+4 haftalığız sadece beşik için yan korumalığı ve bir nevresim takımı kaldı iyiki erken başlamışım çünkü maddi olarak çok zorlardı bizi
ogretmen_anneee Morvy evet eşim de öyle söyledi beşik ve arabalar sürekli fiyatlar yükseliyor hiç düşmüyor diye bizde aldık
Aylin2011 ogretmen_anneee ilk gebeliğimde 6.aydan sonra başlamak istedim görümcem 8 aylıkken ölü doğum yapınca daha erken almayın benim durumumu gördün deyip durdu 8.aydan sonra lışveriş yapmaya başladım ikinci gebeliğimde pek birşey almadım aldığımı da söylemedi ikisi de kız şimdi de 15 haftalık ikizlerime hamileyim beşiklerim birçok eşyam var cinsiyetleri belli olsun 5-6.aydan sonra duruma göre alışverişe başlarım
Haticecakirr ogretmen_anneee 6.5 aylığız bakım ihtiyaçlarını aldık küvet seti tırnak makası tarak babynest falan bebek arabasını henüz almadık kayınvalidem alıcak beşiği de annem o yüzden bekliyoruz tekstil ürünleri kaldı