ATC ATC Hatice hanıma gidiyorum canim doktor iyi çok sıcakkanlı bir kadın ama daha önce açılan bir post var doğa Hastanesi’nde ordada yazdım çok aşırı bir yoğunluğu var kapının onu hep kalabalık randevulu gittiğim halde 3 saat beklediğim oldu defalarca. içerde muaynedeikin sürekli odaya giren çıkan oluyor, tahlil gösterenler,hastalar sürekli kapıyı açıp duruyor devlet hastanesi gibi doktorun dikkati çok dağılıyor yogunlasamiyor hastaya ve seni asla hatirlamiyor her gittiğinde baştan baştan anlatiyorsun. ultrason cihazları çok eski diğer acile gittiğimde başka bı doktorda muayne oldum mesela o yeni cihazdi ama Hatice Hanım’ın kullandığı çok eski hemen anlarsınız zaten. çok tahlil istiyor daha geçen hafta yapmıştık diyorum bunları ozman şunları şunları yap diyor sürekli tahlil. yani ben ilk başta gittiğim için mecbur devam ediyorum eşimde doktor degistirmemi istemiyor ama doğumu orda yapmayacağım ameliyathane ile ilgili çok şikayet okudum hijyensiz olduğu bebeklerin çok enfeksiyon kaptığı söyleniyor biraz korkuyorum o yüzden.