Decucude Ben 4000 lik iğne ve corasprin 100 mg kullanıyorum ama yeterli geliyormu diye içim içimi yiyor açıkçası doktorlar yeterli diyor ben ise güvenemiyorum acaba 6000 lik iğneye kendim geçsemmi evde her iki iğnede var
MerveKaya38 Decucude canım bu iğnenin doz testi var neden yaptirmiyosun yetersiz gelirse bebeğini riske atmış oluyosun
tanya25 Decucude Boy ve kiloya göre doz ayarlaması yapıldığını söylemişti bana doktorum. Ona göre vermişlerdir size de. Zaten coraspinde kullanıyormuşsunuz yeterli olur bence.
zehranurr Decucude hiçbir bilgim yok ama mantıken düşünüldüğünde doktorlar yeterli dediyse yeterlidir bence yetersiz olsaydı fazla doz yazarlardı. Kendi kafanıza göre doz yükseltmek belki iyi bir seçenek olmayabilir. Bence doktorunuza güvenin içinizi ferahlatın ve ne diyorsa onu yapın.
Seldaaaa Decucude merhaba coraspini ne için kullanıyorsunuz bende kullanıyorum tansiyon yükselirse bebeğe bir zarar vermesin diye kullanıyorum
MerveKaya38 Decucude canım dedigim test o degil benimde 3 genimde heterezigot pirtilasma var kullandığın 4 bin iğne varya onun testi Anti Xa faktör 10 testi diye geçiyor . Kan pıhtılaşma testi degil
MerveKaya38 tanya25 boy ve kiloya göre verilmez igne Anti Xa faktör 10 testi var iğne doz testi onu yapiyosun vücudun belki 4 bin yetmiyor 6 yada 8 bin yetiyor nerden biliyosun canım sonra bebegin kalbi durunca 4 binde AA yetmemiş igne diyor dr başta bu testi yaptirsa niye bebeğin kalbi dursun ki
Decucude MerveKaya38 bu xa anti faktör testini kime gösterdiniz bende yaptırıcamda bugün oradaki labaratuvar söylüyormu yeterli gelip gelmediğini
tanya25 MerveKaya38 Doz testini de biliyorum , genlerde yalnızca heterozigot var ise çoğu doktor iğneye bile gerek duymuyor. Benim yalnızca heterozigot idi. Doz testini yaptırmak istediğimde kiloma ve boyuma göre bu dozun yeterli olacağını söyledi doktorum.
Mrvmndl Decucude doktorunuz onu size gıre ayarlamıştır zaten neden ek kullanma ihtiyacı duydunu, ki? Bende 4000 lik kullanıyorum ama eknokarak asprin bana fazla geliyir mesela kanama yapıyor.
MerveKaya38 Decucude hemotoloji bölümü kadın dogum karar veriyor ben prof Dr gittim özel ünlü bir Dr du o yüksekti değerime bakıp
Decucude MerveKaya38 ben anlamadım şimdi bu xa 10 faktör testini Hematoloji doktorumu bakıcak bana dozunu söylicek yoksa kadın doğummu söylicek o teste bakarak
Aylinsemih Decucude ben sağlıkciyim kafaniza gore geçemezsiniz doktorunuz uygun gördüyse 4000 lik devam etmelisiniz malesef