Beyzaec Sıcak su torbalarının kasları gevşetmesi sonucu erken doğuma neden olabileceği düşünülmekte ilk 3 ay önerilmiyor fakat uygun koşullarda kullanıldıgında rahatlama sağlanmaktadır.Örneğin rahim bölgesine yakın tutmayın, sıcak suyun yeterli düzeyde olup olmadığını kontrol edin. Su sıcaklığı sizi hem rahat hissettirmeli, hem de fazla sıcak olmamalıdır.Cildiniz çok fazla ısınırsa, rahatsızlık verecek düzeye gelirse yerinden kaldırın.15-20 dakikalık uygulamalar yapın, ardından torbayı kaldırın ve ihtiyaç duyarsanız her dört saatte bir tekrar uygulayın. Yani vücudunuzun fazla ısınmaması gerekiyor.Bir kaza olmaması için su sızdırıp sızdırmadığını sıklıkla kontrol edin.Patlamasını engellemek için kullanmadan önce sağlamlığını sık sık kontrol edin.Sadece çok gerekli durumlarda uygulayın.Suyu ısıtırken kaynama noktasına erişmesine izin vermeyin. Su kaynamadan torbaya doldurun.Sıcak su torbasını ağzına kadar değil de, tercihen yarısına kadar doldurun.Ama mutlaka rahimden uzak tutun.Ben şahsen baska yöntemler denemenizi tercih ederim.Çok fazla agrınız varsada aralıklı ayak tabanınıza koyun.Ben önermiyorum su torbasını her halükarda riskleri mevcut
Geçmiş Olsun🧿🧿🌸🌸🌸❤️❤️