Uyumsuzzz Merhaba arkadaşlar akşam çok yakın arkadaşımın kına gecesi var bir kaç saatliğine topuklu ayakkabı giysem zararı olurmu 🥴 23 haftalık hamileyim 😕
Beyzan Uyumsuzzz eğer rahat edeceksiniz giyebilirsiniz kısa süreli. Ama ayaklarınız sisebilir. Bence topuklu giyin yanına da yedek alım rahatsız hissettiğiniz an hemen diğerine geçersiniz
Gokce_21 Uyumsuzzz bn 24 haftalıkkken kuzenımın düğününde giydim herhangı bı sıkıntı yasamadım.yanınıza babet tarzıda alın,ayagınız agrırsa otururkn gıyersınız.ayaga kalkınca topuklu gıyersınz 😀
Gull_94 Uyumsuzzz yanınjza yedek ayakkabı alın mutlaka yururken dıkkat edın merdıven vs tek cıkmayın bısey olmaz😇
MommySharkdutdutdutut Pek tavsiye edilmiyor aslinda 😊amannn hamileisniz zaten altiniza bi spor ayakkabi çekin kötü durursada siz hamlesiniz zaten 😊
Aysobaciniz Uyumsuzzz çok aşırı yüksek değilmiş canım, yanına bi yedek ayakkabı al yorulursan çıkarırsın. çok oynama 😂otur yerinde yorulmazsın 😂
Snmgrbz Uyumsuzzz bende tam tersi biliyorum zararlı yazmışlar. Benim doktorum üç aydan sonra düz taban giyme demişti. Tabi on cm topuklu da giy demedi ama ortalama beş cm ideal olacaktır bence.
Didem_678 Uyumsuzzz Yani n kadar topuk o önemli ,çok ince rahat olmaz bence ,dikkat etmen gerekir normal boyutsa bırdey olmaz Dügün yani bu😊
mavi_kus Uyumsuzzz hııım dikkat edin kendinize o zaman varsa kalın topuk tercih edin inşallah sıkıntısız geçer 🥰