Arven Baban dünyadaki yaşam kaynağım, hayatımın ışığı, Allaha her gün şükretme nedenim olmuştu benim.. Ve yıllar sonra şimdi sen ; yüreğimde hissettiğim, ilk masumiyet ışığısın bebeğim….Hoşgeldin Uzun bir hikaye benim hikayem iyi giden bir evliliğim aile hayatım ve mesleğim vardı ama eksiğim meleğimdi çok uzun yıllar onu beklemiştik ama bize gelmekte epey gecikmişti şimdi yanımdaki mucizeye bakıp defalarca şükrediyorum uzun ilaç tedavileri uzun protokoller derken yıpranan bedenine ve ruhuna inat içimdeki mucizeyi yaşatmayı başarmıştım endişe ile gidilen doktor kontrolleri artan kaygılar derken 6 gün önce kendi isteğimle spinal sezeryanla meleğim dünyaya geldi evet ameliyatın zorlukları var evet bazen çok fazla canınız yanıyor ama şimdi ona bakınca aslında ne kadarda güçlü bi kadın olduğunu görüyorum yemin ederim belki 6 saat uykum yoktur o evime geldi geleli geceleri onu izlemek nefesini takip etmek bunların hiç biri zor gelmiyor Doğumla ilgili endişeleri kaygıları korkuları olan bir sürü arkadaş var burda evet çok ta haklılar ne yaşayacağınızı o ana Kadar asla bilemiyorsunuz bende bilmiyordum burda Doğum hikayelerini okuyordum benimle aynı şikayeti paylaşan arkadaşların cevaplarını merak ediyordum ama dediğim gibi Doğumunuz tamamen. Size özel o yüzden size zor ve kolay yanlarını anlatmayacağım sizleri endişelendirmek yada aynı beklentiler içine sokmamak adına yaşayıp görmeniz en güzeli olacaktır ama şunu unutmayın her ne olursa olsun İnanın onun kokusunu içiniZe çekmek ona sarılmak tarifsiz bir duygu hamile olan tüm arkadaşlar umarım çok güzel ve kolay doğumlarınız olur meleklerinize kavuşursunuz☺️
Fulya3442 Arven ne güzel yazmışsın allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallah. bebişinizle uzun sağlıklı bir ömür dilerim🙏
Arven Zeynepeymen Hayır eğer içinizdeki korku ve paniği yenebiliyorsanız korkacak birşey Yok benim eşimde girdiği için doğumuma o çok büyük destekçim oldu