BetlAkdenizKaymak Acrbaby anladım canım normalde cihan hastanesine gidiyorum ben Ahmet beye ama Çarşamba günü için Nuri beyden randevu aldım herkes çok övdü gidip muayene olmak istedim hem yarın ikili test sonucum çıkıyor onu da götürücem inşallah bişey çıkmamıştır da
Acrbaby BetlAkdenizKaymak ikili teste gerek yok bebekleri test edip durmaya gerek yok diyo hep :)) detayli ultrason istiyo sadece
Tunurr Candy_liz bugün benimde kontrolüm vardı söylediklerine çok şaşırdım çünkü özellikle Nuri bey ikili test yaptırmanın gerekli olmadığını çocuğunu aldırmayı düşünmeyecek bi anne için eziyet olacağını söylemişti böylelikle bende yaptırmadım. Bugün 17+4 üm bebeğin kalbine bakarken beyaz kireçlenme gördü onun içinde şimdi başka doktora gidersin ya da acile gidersin hemen down sendromu riski diye damgayı vururlar hiç bir Problem görünmüyor kendiliğinden geçebilir rahat ol öyle diyen doktor olursa da he de geç dedi. Şimdi sen böyle söyleyince panik yaptım bende acaba riski bi durum mu diye
Candy_liz Tunurr Tabi herkesin başına gelecek diye bir şey yok, için rahat olsun canım, seni endişelendirmek için demedim, inşallah bebeğinin hiçbir şeyi yoktur, sağlıklıdır.. Çok kafana takılırsa ikinci bir görüş istersin başka bir doktordan..
Bilgee Bende özel Marmara Hastanesi Tuncer Eren e gidiyorum hamile kalmadan 3 ay önce ve hamile kaldığım süre zarfında çok memnunum 34. Haftadayım bu arada her ay düzenli olarak gittim bi doktor şiddetle öneririm 👍
BetlAkdenizKaymak Acrbaby benim doktorumda özellikle istedi aslında ben yaptırmak istemiyordum ısrar edince yaptırdım eğer memnun kalırsam ona devam ederim
Candy_liz VVV41 Çok üzüldüm ikizlerinizi kaybetmenize, rabbim bir daha size de başkasına da böyle bir acı yaşatmasın.. Haklısınız böyle bir olay yaşasam ben de tavsiye etmezdim😔
VVV41 Candy_liz teşekkür ederim inşallah ben de kimse de yaşamaz. Yanlış yönlendirmek istemem ama yine de siz bilirsiniz !!!
SeydaErgn Acibadem İzzet beye gidiyorum. Cok ilgili bir doktor. Herseyi en ayrintisina kadar inceliyor. Cok memnunum.
Cans50 Medikal park gökhan beye giden yok sanırım.Bir tek ben gidiyorum.Arkadalım gitmişti memnundu ben dr o sebeple gittim ama tabi daha iyi elektriğinin tuttuğu dr larda vardır ama hepsine tem tek gidip denemek çok zor.Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
BurcuDoanKse Körfez marmara ismail yılmaz izmitte annemde kaldım sırf ismail beyde devam etmk için.. normalde marmariste yasıyorum.. eski drum ..
Mervealkan Drngrkm size bir şey sormak istiyorum ben henüz doğumla alakalı konuşmadım medicalparkla siz haziranda doğum yapmıştınız doktorumuz aynı doğumda oda süslemesi ve fotoğraf çekimiyle alakalı bana yardımcı olurmusunuz hastanenin anlaşması var mı acaba?
Drngrkm Mervealkan evet canım hastanenin altındaki sakura çiçekçilik yapıyor süslemeyi, ama tabi çok birşey bekleme. İsimlik, kapı süsü, beşik süsü ve balonlarla süslüyorlar odayı. Ayrıca hastanr lohusa şerbetini de veriyor. Yine fotoğrafta da anlaşmalı foto var 11 fotodan oluşan albüm veriyor. Bunların hepsi doğum paketinde ayrıca fotoğrafçıdan istersen çektiği tüm fotoları dvd halinde veriyor o da 25 tl. Yaklaşık 80 tane foto çekmiş biz şimdi isteiklerimizi tab ettirip çerçeveletiyoruz 😊
Mervealkan Drngrkm süper çok teşekkür ederim ben çok bişey istemiyorum zaten bu kadarı yeterli tamamlayıcı allıanz sigortam var ondan yararlanıcam doğum paketi ne kadardı? Valla çok soru soruyorum kusura bakmayın
bhdrrabia Kızlar ayrıntılı ultrasonu hangi hastanede yaptırdınız ve randevuyu geç tarihe verdiler mi bilgi verirseniz çok sevinirim
Elifasell SibelAydemir ayy benım doktorum ismini gırunce bile mutlu oluyorum cok ıyı bır ınsan doktorlugundan once kı doktorluguda bence iyi ordakılerın coguna gıttıgımı dusunursek melek gibi adam ☺️☺️☺️☺️