kediannesi60 Deringamze benim 9+5 rahat geçiyo bulantı kusmam yok suan halsizlikte bitti inşallah böyle devam eder
mucizem42 Deringamze benn şuan çok iyi ama kese göründü enson daha kontrole 4 gün var meraktan çatlayaca. Sadece hafif kısık ağrılarım var onun dışında hicbirsey yok merak ediyorum o yuzden
cennetomrum Deringamze 8+2 Haftaliqim Coqq Zor Geciyo Mide Bulantısı Kusma Baş Dönmesi Sol Kasık Aqrisi İştahsızlık Ne Dersen Var Yani 😂😂😂
Derya2867 Deringamze 8+0 ım kocaman olmuş karnımla geziyorum göğüslerim sanki alev topu oldu el değmiyor başka da bişi yok 😂
deno1 oykumm_1233 aynı bende hiç yok bakalım cinsiyet ne olacak 😊 ama hamilelegim zor geçiyor kanamalı
cennetomrum Nerminnur-1 Allah Yardımcımız Olsun Saqlikla Kucaqimiza Alalım İnşallah İkinci Hamileliqim Kızımda Mide Bulantısı Kusma Vardı Ama Bu Hamileliqimdeki Gibi Zor Deqildi 🤗
Nerminnur-1 Derya2867 Ya evet benim de şimdiden karnım büyüdü fark ediyorum büyüdüğünü 😂😂eğilince katlanıyor
Derya2867 Nerminnur-1 alt karnım balon gibi şişti hayır kabız da değilim bu neydir ya şimdiden böyleyse 9 ayda balon olur uçarım 😂
Nutellaaaa Deringamze kötü geçiyor çok halsizim midem bulanıyor midem bisey almıyor yemek yiyemiyorum
busrahnm-95 Deringamze sürekli aç olma dışında yorgunluk halsizlik var 😂 onun harici güzel gidiyor yaa cok sükür 🌸
deno1 Deringamze hastanede yattım ama hala aynı kanama devam günlük progestan dozu cok fazla alıyorum insallah geçer alırız kucaklara