Birmelekbiranne kibariye41 Baktım ama tam rakam yok 1000 üstü yazıyor belki e nabızda tam yazar diye bekliyorum öyle :)
Mihraismail Birmelekbiranne hafta içi verdiğimde aksam ustu düşmüştu e nabiza 2gun snra testi tekrarladim hafta sonuydu 1bucuk saat sonra düşmüştu sizinde aksam ustu e nabizda yansır büyük ihtimalle
Mihraismail Birmelekbiranne neden ki acaba bende ilki aksam ustu yansımıştı testi tekrarlayınca 1bucuk saatte yansıdı 2.
Birmelekbiranne elisa123 Hastane sitesinden baktım ama 1000 üstü yazıyor net rakam yok belki e nabızda tam rakam yazar diye merak ettim o da 3 gün oldu yok
lentil Birmelekbiranne 1000 üstü yazıyorsa cihazlar biraz eskiyse ondan kaynaklı üstünü ölçemiyor demek. Benmde 1 kere öyle olmştu çok panik olmştum anlamamştm niye yükselmedi diye telaşlanmştm :))
Mihraismail lentil 1000ustu yazıyorrsa büyük ihtimalle hamilesin canm çünkü gebelik olmayınca 0-5arasi oluyor
lentil Mihraismail evet hamileyim zaten ilk başta olmştu o iki katına artıyor mu diye 2 günde 1 test verdiğim zaman. Şuan 19.haftadayz:)