Mehtaprabia_-53 Slm kizlar nasilsiniz ismimi degistirdimde hbriniz olsun.. diger ismi sildim.. resimden tanirsiniz bni.👍👍mehtap bn kizim ismini koydum.. 👶👶❤
Ezgi9292 Selam kızlar bizde 15 haftalığız. 5 haftalıkken başladı bulantılar hala beni perişan ediyor peynir ekmek patates hayatım bunlardan ibaret 14. Haftada cinsiyeti öğrendik💓
DenizBilge Ezgi9292 nedir bebişin cinsiyeti? Hayırlı uğurlu mutlu sağlıklı bir evlat olsun inşallah ❤️
DenizBilge Sabirellaaaa hemen çıktı mı sonuç? Bizim verdiğimiz kan testi için 10 günü buluyor sonuç dediler. Ultrasondaki ölçüleri iyiydi ama çok şükür
Sabirellaaaa DenizBilge ulturason hemen çıktı kan 10 15 güne çıkar dışarı gidiyo dediler. Ama kanda sanırım sadece bebek haftasıyla uyumlu mu benim vitaminlerim fln iyi mi gibi şeylere bakacaklar diye biliyordum o henüz çıkmadı
sumeyraballl Tubiss12 12+4 üm canım bulantılar beni mahfetti desem yeridir herşeyden tiksinir oldum cinsiyetini annem öğrendi cinsiyet partisi yapalm ilk çocuk diye tutturdular yarın akşama kadar bekliyoruz bakalm 😊😊
Zeynepyvz Tubiss12 12+4 bulantılar bitmedi hala 🤦🏼♀️Cinsiyetini de öğrenemedik henüz erken ama öğrenenler de oluyormuş sanırım bu arada ben de Erzurumdayım hangi doktora gidiyorsunuz? ☺️
Nurklc38 Tubiss12 mide bulantılarım yok çok rahat geçiriyorum hamileliğimi 16+2 haftalığız oğluşum oluyor 🥰
Gulceefe-00 Benim de nasip olursa 19 Aralık tahmini doğum doktor 13. Haftada yüzde seksen kız dedi. Bu arada kilo almaya başladınız mı ben 3 kilo aldım ve çok mu diye korkuyorum 😃😅
Esra5561 Gulceefe-00 Benimde tahmini 20 aralık doğum doktor 12 haftalıkken direk kız dedi ihtimal vermedi bakalım hayırlısı 1kilo aldım daha