11_ayse11 Kızlar dr kan pıhtılaşması olabileceğini söyledi yarın randevum var kan pıhtılaşması testi nasıl yapılır kaç zamn da çıkar bilen ve yardımcı olabilecek olan var mı?
Esediii 11_ayse11 normal kan alinarak yapılıyor ama ben ozelde yaptirdim 15 gunde cikti devletin suresini bilmiyorum daha uzun surede çıkabilir
Hatice1907 11_ayse11 geç kalmadan yaptırın o zaman çünkü varsa eğer düşük riski çok yüksek rabbim korusun
11_ayse11 Hatice1907 evet yarın yaptıracam inşallah hematolojiden randevu aldım 1 tane kaynım var o yüzden korkuyorum da biraz
11_ayse11 Ayum21 daha önce 1 kaybim var kalbi durmuştu bu yüzden olabileceğini söylediler trombosit değeri 500 cıktı bi ihtimal olabileceğini söylediler
Hatice1907 11_ayse11 bende bi tane düşük yaptım sizin gibi kalbi durmuştu ama doktorum 2. de aynı olursa yaptırırız dedi izin vermedi bende korkuyorum 9 haftalık hamileyim önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanıyorum
11_ayse11 Hatice1907 ya rabbim korusun yavrunuzu beni dahiliye dr u yönlendirdi kan değerlerime bakılması gerektiğini söyledi bide bizim ailede de var o yüzden yapacak yapmayacak bilmiyorum
Hatice1907 11_ayse11 mutlaka yaptırın o zaman en azından hamile kalınca erkenden önlem alırsınız bi daha aynı şeyleri yaşamazsınız inşallah 🌸