doruk_un_annesi kızlar hafta sonu ehliyet ve üniversite sınavım var ikisinede aşırı çalıştım ve bi 20 gün sonra taine gidicem ve bir daha burda ehliyet sınavı na giremicem onun için bu gün yarın doğurursam hafta sonu iki sınavada girebilirim size saçma gelebilir sebepler ama mecbur um bu sınavlara girmeye 38+ 2 günlüğüm ne yapsam doğumum başlar ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin hamile şekilde iki sınavada giremem nefes dahi alırken zorlanıyorm zaten şimdiden cevap veren herkes e teşekkürler 🙏 *
Miniikanne doruk_un_annesi canım sımdı soyle bırsey var bebek ne zaman gelmek ısterse o zaman gelır yanı elınden gelen herseyı yapsanda bu haftalarda zor hanı 40 doldursan dıcem bol yuruyus merdıven cıkıp ınmek falan da 38 de bırsey dıyemıyorum doktorunla gorus bence sunı sancı ıle falan dogurmayı dene bu kadar muhımse
bozkurt_19 doruk_un_annesi perine masajı yapabilirisn ben 37 de başladım 38+0 da doğumum oldu ben ona bağlıyorum çünkü 5 cm açılmam vardı hastaneye gittiğimde kolayda doğumum oldu çok şükür
feyzaa34 doruk_un_annesi şimdi doğurursan haftasonu sınava giremezsin lohusa psikolojisi müsade etmez buna ki hem kanama hem ağrıların olur yani bilemiyorum
baby_mama Ahududu yaprağı çayı ve Meryem ana otu duydum ben, işe yarar mı bilmiyorum. Ama bu sefer lohusa olarak sınava giriyor olacaksınız, o daha sıkıntılı değil mi 🤔