Elisammmbade ideemirel gün içinde pek oynamıyor benimki 34+1 deyim uzanınca anca yeri daraldığı içinmiş 🥰
Didoudo ideemirel şu an 36+1 im. Kahvaltıdan sonra kayma ve bi yere toplanma şeklinde hissediyorum baya hareket ediyor. Sonra duruyor hareketi akşam yeniden hareketleniyor bazen hıçkırık tutuyor ama genelde toplanma şeklinde hissediyorum.
Htcyalmanci ideemirel sağ tarafa çok toplanmaya başladı hıçkırıkları arttı arada titreme gibi hareketler yapıyor sağa sola gitmeler oluyor önceki tekme atmaları yok şimdi çok nadir sağ tarafımda bazı sert tekmeleri oluyor hareketleri azaldı öncekine göre
mercimekkoftesi1 35+6′yım, benim ki inanılmaz hareketli. Hareketini hissetmediğim bi an olmuyor gerçekten
Mervee5959 Hareketleri normal ama aşağıdan çıkacak gibi hissediyorum sızlıyor oturup kalkarken yürürken hele gece uykumdan uyanıyor böyle ikiye ayırıyorlar sanki neden bu şekilde oluyor sizde nasıl durumlar
ideemirel Mervee5959 benim yine suyum azalmış bazı bazı hissediyorum normal durumda olanlar nasıl bilmiyorum
Ozgeeeeeee Mervee5959 ay bende bi kaç haftadır bu durumdayım resmen alttaki kemiklerim çok ağrıyo çöp kutusuna eğilirken bile yada sağa sola dönerken çok kötü ya
mercimekkoftesi1 Soe sağ en alt kaburga da bnm de felaket bi ağrı oluyor ya 😅 şekilden şekile giriyorum ağrıdığı zaman
Mervee5959 ideemirel gün içerisinde hareket halinde sağdan soldan vuruyor ara ara sizin kendinizde varmı rahatsız olduğunuz durumlar
ideemirel Mervee5959 göbek deligimin etrafına çok vuruyor haraket edince çok canım yaniyo o zaman diğer şekilde poposunu veya kafasıni kenara veriyor o zaman rahat oluyorum
Aysen41 35+2 deyim çok aşırı kasılıyor bı kaç gündür Perşembe randevum var hayırlısı inşallah korkutuyo bu durum beni 😏