karpuzayse tgba715 Pendik 6,5 yıl sonra gelen ilk deneme mucizem teyzesi 🥰 20 haftadır kendini saklayan bi oğluş sanki 🐣
tgba715 karpuzayse ay kıyamam maşalllah sağlıkla gelsin önemli olan o daha cinsiyeti öğrenemediniz mi 😊
karpuzayse tgba715 aynen öyle tüm kuzular sağlıkla gelsin yeter ki dünyaya 🙏🏻 Göstermiyor doğru düzgün iki hafta önce pipi gördük gibi ama yarın detaylıda belli olacak inşallah 🥰🐣
tgba715 karpuzayse hayırlısı olsun canım tek sıkıntı bu olsun varsın hiç göstermesin yeter ki iyi olsunlar 🤗🥰🤲🏻 Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize
a_burcu_bur karpuzayse canım naptın nasılsın, bugün mü detaylı. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah 🙏🏻🥰
Nesityyy tgba715 Kız canım ☺️bakalım perşembe günü detaylı ultrasona gitcem ozaman da kız mi dicekler ☺️❤️
Nesityyy Serpiltsn Aaa nerde yaptırcan canım? ben İstanbul kolan hastanesinde yaptırcam.. Bakalım ne dicek doktor çok merak ediyorum ☺️
Ege___Han Bizde 38 haftalık olduk oğlum olucak inşallah cuma günü ismi de Ege Han İzmit Konak hastanesinde doktorumuzun adı da Şeyma Fenercioğlu
Pambikk tgba715 Eurofertilde tedavi gördük kısa sürede güzel haberi aldık çok şükür 30.haftamıza geldik kızım olucak 💜 Zeynep Eylül 🌸
Melikealay tgba715 benimde 5 senenin sonunda ilk tüp bebek deneyimim mutlu sonuçlandı 5+ 4 günlüğüz rabbim herkese nasip etsin anneliği babalığı
Kuyumcu Nesityyy benimde dr MRA 💙 33+3 deyız bızde kızım bıraz acelecı ama gelmek ıcın sabırsızlanıyor
Nesityyy Kuyumcu oy kıyamam ☺️Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ☺️Az kalmış canım senin ben daha oradayım ☺️❤️Valla Doktor MRA Cennetlik bir doktor ☺️❤️
Sed22-09 tgba715 38+3 deyim oğlum olucak inşallah 💙 Bursa’da prof. Osman DEVELİOĞLUnda tedavi oldum ilkinde tuttu çok şükür ❤️