Mavi_- Merhaba kızlar bugün kan verdim adetim 1 gün gecikti değer 82 İnternette 2 haftalık hamilelikte değer 50 100 arası diyor yumurtladıktan sonra saydım bugün 11.gün yeni olduğu için mi böyle düşük geldi biraz arkadaşım 1 gün gecikmeyle 3600 dü değeri
zehranurr Mavi_- değerler herkeste farklı artar ben 7 gün geçtikten sonra verdim 404 çıkmıştı(ikiz olmasına rağmen). Haftanızı son adet tarihinizi göre hesaplayın döllenmenin ne zaman gerçekleştiğini bilemezsiniz geç döllenme olabilir. Bu arada tebrik ederim değere göre hamilesiniz ancak 2 günde 2 katı artışı takip edin önemli olan nasıl arttığı🌸🌸
Kuyumcu Mavi_- betaya gıre hafta hesaplanmıyor son adet tarıhıne gore hesaplanması gerekıyor ben 105 le oglendım adetım ıkı gun gectıgınde 34 haftalıgız cok sukur
Mavi_- zehranurr Omay0707 yumurtladıktan sonra 10 gün içinde döllenir diyorlar ya 11 gün oldu bugün umarım sağlıklıdır
Omay0707 Geç döllenmedir belkide kuzum bakma sen azda değil güzel değerim umarım sağlıklı artar 2 günde bir kan ver binleri görene kadar
SayeMom Ben ilk verdiğimde 3 tü🤣 2 gün sonra 42 yükseldi 42yken 3+3tüm. 3-4 gün sonra doktora gittim 172 olmuştu o zaman 4 haftalıktım tam. Kesem bile yoktu çoook erken☺️☺️
zehranurr Mavi_- evet hemen gözükmez ama artış takibi yapın kan verirken mümkünse aynı hastane aynı saatler olsun
SayeMom Mavi_- evet sonra benim gibi yerinde duramazsın kimseyle sevğncimi hala paylasamadim hiçbişey belli değil diye 🤣 keseyi görmedi rahmin güzel kalınlaşmış dedi bilgilendirme yaptı gebelikle ilgili ve folik asit başlattı istersen bunun için gidebilirsin
Mavi_- SayeMom ben de çok heyecan yapıyorum ama bende henüz söylemedim kimseye kalbini duyana kadar da söylememeyi düşünüyorum sadece çok yakınlarıma söylerim inşallah güzel haberler alırız keseyi görürüz
Neslihanelif Mavi_- merhaba ya bende 6 gün gecikmem oldu 2,39 ama son doğurgan döneme göre 1 haftalık falan olabilir diye düşünüyorum bugün doktora da gitmedim sonuç için acaba gidip konuşsam mı ne der bilemedim sizin nasıl olmuştu