ilkgozagrimhavinim hbbmom ben 15te de bikaç kez hissetmiştim ama onu hareketten saymıyorum yanılmış olabilirim diye. Çok net bi şekilde 18de hissetmeye başladım🥰 bebişim kız ve ilk gebeliğim
Nihal42- hbbmom ilk gebeliklerde 19-20 haftalarda 2.gebeliklerde 16-17 haftalarda. Beniö ilk olduğu için 19 da kalp atışı gibi hissetmiştim
Funda2735 hbbmom 16-17 haftalıkta hissetmeye başladım seğirmelerle şimdi 22 olduk daha net hissediyorum
hbbmom mucizebebek-01 benimki 15 haftalık. Cumartesi günü tek seferlik bi hareket hissettim elim göbeğimdeydi çok hafif kıpırtı geldi yukarı aşağı yaptı ama tekme gibi belirgin büyük değildi
seydaomer İlk bebegimi 21-22 haftalıktı hissettiğimde ikincisini de 17-18de hissetmeye başladım 18+4 olduk şuan her geçen gün daha belirginleşiyor kipirtilar tekmeler
mucizebebek-01 hbbmom evet sanırsam o haftalarda sadece kıpırtı şeklinde oluyor şimdilerde bayağı bayağı belli oluyor hareketi
gamzelianne1 hbbmom 15 haftalikken hissetmeye basladim onceki haftalar damar atar gibi oluodu ama 15 haftadan sonra daha aktif hissediyorum ilk bebegim 😌 bu kadar erken hissetmeyi bende beklemiyordum 😌