iremmbassturk-98 Irm_brk12 evet canım gidip dinleyebiliyorsun benim bi gece aniden tansiyonum yükselmişti biraz yağlı şeyler yemiştim sabahına hemen gidip dinledik içimiz rahatlamıştı
kirpapatyasiii Irm_brk12 el doppler dedikleri bir cihaz var onunla dinliyorlar. Yani oğlumda gittiğimde öyle dinlemişti😊
Kubrabork Her saglik ocaginda bunu saglayacak cihaz yok ben adanadayim mesela burda cevremde saglik ocagi var hicbirinde ultrason gibi bir cihaz yok saglik ocaginin imkanlarina bagli biraz
-_LiyuzaMomm kirpapatyasiii herhangi bir problem olmadan da gitsek cihaz varsa dinletirler mi acaba ?
Irm_brk12 -_LiyuzaMomm az önce dinledim vallaa😁😁🥰🥰 sen de git ben dedimki dün uzandım mutfak dolabina dedim tedirgin oldum dedim sonra eğer hareketlerini hissetmiyorsan hastaneye git dedi burdaki cihazlar pek iyo değil dedi yine de bakalim dedi gum gum sesler geldi çok şükür
kirpapatyasiii -_LiyuzaMomm ben gittiğimde kontrolüm vardı kendisi bakmıştı. Ama rica ederseniz bakar diye düşünüyorum kalabalık olmadıkları zamanda gidin bence😅
-_LiyuzaMomm Irm_brk12 tamam çok teşekkür ederim ben de yarın saat 9 gibi gidicem ☺️ Sordum cihaz varmış inşallh dinlerim ❤️
Ozlem5527 Irm_brk12 dinleniyor canım zaten 20. Haftada seni tetenoz aşısı icin çağıracaklar kalp atışını dinlemeden aşıyı yapmıyorlar
Sali3 Irm_brk12 ben izmirdeyim burda sağlık ocaklarında var ama ben gittiğimde pandemi sebebiyle normalde bakmıyoruz dediler ama sağlık ocağındaki ilk kontrolüm diye bakmışlardı biraz da doktorunla alakalı aslında