mommy2345 Kızlar az önce yarım bardak bozuk soğuk süt içtim 10 haftalık hamileyim bir sorun olur mu daha önce başına gelen var mı :(
bebisim-_00 mommy2345 dünde ben içtim merak etme bişey olmadı. Ya iki kez cozdurup dondurmusuz farkında olmadan bozukmy değil mi anlamadım ama dün aynısını yapmıştım
Sevvalkrbg mommy2345 ben süt içmeden önce ilk bir yudum alırım bardaktan nolur nolmaz diye nasıl içtiniz yarım bardak farketmeden🥺 Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle birşey olmaz ♥️🤲🏻
[silindi] Sanırım ben de içmiştim ve hemen kusmuştum bir kez. Kusmaya çalışın isterseniz. Ben istemsiz küsmüştüm tabi
mommy2345 Kusmayı denedim ama ben kusamiyorum normalde de :( dolaptaydi iki gün önce içtim bozuk değildi şimdi tadı bozuktu inşallah birşey olmaz :(
belisslinaa mommy2345 12-18 saat içerisinde bi belirti verirse kusma ishal baş ağrısı baş dönmesi halsizlik gibi hemen bi doktora gitmelisin eğer bunlar yoksa sıkıntı olmaz yoğurt yiyebilirsin
MommySharkdutdutdutut Ay sakın kendini kusturma hamilelikte bozuk birşey yiyince kendini kusturmak çözüm değil zarar olur bekle yogurt ye bol bol 😊birsey olmaz inşallah