mervehcinar-21 Kızlar Bağcılar mega medipolde yakın zamanda doğum yapan var mı yada o hasteneye sürekli giden, memnun musunuz hangi doktor acaba ?
yetbet mervehcinar-21 ben oraya gidiyorum. Duygu Işıl Gencer doktorum. Çok tatlı ve ilgili bir doktor, normal doğum yanlısıdır. Ebeler tarafından online eğitimler veriliyor. Ebelerin hepsi de birbirinden tatlı. Doğumumu da orda yapıcam inşallah
mervehcinar-21 yetbet muayene ücretiniz ne kadar acaba ? Doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ben sezaryen istiyorum
alimerve yetbet canım ben de duygu hanıma gidiyorum online dersleri iki kere katıldım ama en sonuncusuna katılmadım hangi günler oluyor ne zamandan ne zamana biliyor musun
yetbet mervehcinar-21 muayene doktordan doktora değişiyor. Duygu hanımın 270 civarı. Normal doğum 3700, sezaryen 5200 küsurdu.
mervehcinar-21 yetbet telefon numarasını felan verdi mi acaba iletişiminiz nasıl 😇 bir de kaç haftalıksınız en başından beri oraya mı gittiniz
yetbet mervehcinar-21 evet telefon numarası veriyor, herhangi bir sorun olduğunda arayabilir ya da mesaj atabilirsiniz. Mutlaka cevap verir 😊 en başından beri ona gidiyorum, başka arkadaşlarım da vardı duygu hanıma giden. Onlar da çok memnunlardı 😊
mervehcinar-21 yetbet çok teşekkür ederim 🤗 ya birde son aylarda 2 haftada bir gidiliyormuş ya nts felan, ayda 2 kez mi muayene ücreti veriliyor acaba bilginiz var mı ?
yetbet alimerve salı ve perşembe oluyor canım. 1 haftada yapılıyor ve bitiyor. Muhtemelen sen katılmışsındır bitmiştir iki kere katıldıysan. Ama eksiğin varsa merve ebeyle görüşürsen tekrar dahil ederler bence seni.
mervehcinar-21 yetbet son ay nerdeyse yaklaşık 1000 lira da muayene nts felan yani 🤦♀️ pahalı baya sanki ya 😬
yetbet mervehcinar-21 nst 85 muayene 270 toplam 350 falan, 2 kere ödeme yaparsınız son ay toplamda 700 falan. Evet pahalı oluyor malesef 😣
yetbet alimerve aynen. Bi de doğumhaneyi falan gezdirip ebelerle tanıştırırırz sizi demişlerdi. Ben de bi sonraki muayenemde doğumhaneyi gezicem inşallah
mervehcinar-21 yetbet anladım çok teşekkür ederim 🥰 ya bir de burda duydu hanımla ilgili olumsuz yorumlar okumuştum işte doğumda birisine bağırmış felan diye tavırları tutumu nasıl acaba siizn doğum yakın mı ?
yetbet mervehcinar-21 ben 37.haftadayım, yani duygu hanımın birine o şekilde bağırabileceğini hiç düşünemiyorum. Sakin bir kadındır çok da ilgilidir.