Deryaerbil Merhaba arkadaşlar , bugün boğazımda inanılmaz bir yanma var .. dr a gitmeye korkuyorum korona diyecek diye . Aranızda gebelikte korona geçiren var mı ? Neler yaptınız hangi ilaçları kullandığı ve kaç haftalıkken korona oldunu ? Tşk ederim
suscarparimm Deryaerbil Canım covid hemşiresiydim Covid geçiren hamilelerde ve emziren annelerde ilaç kullanımı yapılmıyor ilaçlar yüksek dozlu sıtma ilacı olduğu için çok şükür covid geçirmedim lakin doktora gidip test yaptırın ve bol bol meyve tüketmeye özen gösterin
annesininmelegi41 Deryaerbil kan pıhtılaşması yapıyor covid bildiğim kadarıyla bi gidin derim en azından onun önüne geçilir
Burcu4135 Deryaerbil her bogaz agrısı covid olmaz üsütmüssünüzdür, Mide de yanma ve eksime varsa geri geliyorsa oda yapar. Limonlu ılık su icin. Elma sirkesiyle gargara yapın.
Ezgice0 Deryaerbil Korkmayın bebeğiniz için gidip bir test yaptırın. Covid olduysanız miniğe de zararı olur Allah korusun
Deryaerbil suscarparimm teşekkür ederim . Sadece boğaz agrısı var iki üç gün ıslak saçla dışarı çıktım bundan mı yoksa korona mıyım panik yaptım
annesininmelegi41 Deryaerbil pıhtılaştırma derecesini bilemiyorum coraspin yeterli olur mu. Ben coraspin kullanıyorum ve oksapar vuruluyorum bi belirti sezersem o dakika giderim ya bunlar yeterli olmazsa diye pıhtı atma durumu var cunku
annesininmelegi41 Deryaerbil evet 2 düşük üzerine genetik testler yapıldı, ilaçlara başladım hamile kaldım zaten Pkosa rağmen
ikikuzuannesi_18-21_ Geçmiş olsun ben korona geçirdim zaten hamilelere ilaç vermiyorlar sadece ağırlar ve ateş için parola izin veriyorlar. Ben hafif atlattım sayılır. Bol sıvı tükettim portakal suyu içtim. Zaten mide bulantıları da olduğu için öyle iştahım da yoktu elimden geldiğince yemek yemeye çalıştım. Bol bol yattım dinlendim. Geçti çok şükür sadece şu an koku alma hissim geri gelmedi.
Deryaerbil ikikuzuannesi_18-21_ çok teşekkür ederim … insan bir korkuyor . Limonlu ıhlamur içtim şimdi iyi geldi 🌞
ikikuzuannesi_18-21_ MineLule eğer korona olmuşsunuz 2- 3 saat içinde sonuç çıkıyor değilseniz ertesi gün çıkar genelde öyle oluyor. Zaten hemen ararlar sizi evden çıkmayın ekip gelecek ilaç getirecek diye hamileyseniz söylersiniz o zaman ilaç da getirmezler aklınıza takılan soruları sorarsınız. Zaten sağlık ocağı ebesi de hergün arıyor. Değilsinizdir inşallah.
suscarparimm MineLule 1 gün içerisinde dönüş yapılıyor telefonunuza bildirim gelir gelmez ise ilçe sağlık müdürlüğü filyasyon ekipleri mutlaka arar
ikikuzuannesi_18-21_ MineLule inşallah değildir canım o zaman çünkü benim sonuç 3 saat içinde düşmüştü enabıza sabah erkenden de aramışlardı. Mesaj da geliyor telefona hemen. Mesaj eşine de gidiyor temaslı olduğunuz için karantinaya girdiniz diye.
Deryaerbil ikikuzuannesi_18-21_ bende gece 00:38 de test verdim .. geyve devlet hastanesinde akşam 8 e kadar anca çıkar dediler ☹️