minik_mucizemiz Kızlar merhaba çok utanarak yazıyorum ama özel bölgede varis olan var mı hamilelikte böyle bişey başına gelen varsa paylaşabilir misiniz rica etsem
selnaz minik_mucizemiz benim hamile kalmadan önce var çok küçük 2 tane nokta şeklinde. Hamilelikte büyüdü maalesef 😣
Eylul_naz09 minik_mucizemiz bnmde hamılelıkte cıktı ılk olusurken agrı yaptı snrasında agrısı kalmadı smdı 37 haftalıkız bı kac haftadır kuculdu baskı kalktı herhalde.otururken tam agırlıgını verme o bölgeye bı de kısısel temızlıgınde bana agda yaptırma dedı bıde jılet kullanıyosan da dıkkat et kanama falan olmasın bn tahrıs ettıydım
minik_mucizemiz selnaz benim daha önce hiç yoktu hamilelikte oluştu ve çok büyüdü ağrısı oluyor zaman zaman napsam bilmiyorum😭
selnaz minik_mucizemiz Dr çatı muayenesinde kontrol ediyor varisleri. Ama siz yinede kontrole gittiğiniz de soyleyin. Bende herhangi bir sorun yaşamadıgi için dr bişey vermedi
minik_mucizemiz Eylul_naz09 doğumdan sonra geçer diyorlar ama umarım öyle olur teşekkür ederim bilgilendirdigin için