Byn-4242florya Haftadan beri hala bekliyoruz yürüyüş de yapıyorum ama hala bebeğim dönmemiş dönmesi için ne yapmalıyım ? Kaçıncı haftaya kadar beklemeliyim bilgisi olanlar paylaşabilirmi ?
MDT Byn-4242florya bende bekliyorum. 36 olacam yarın. Yan duruyor benimki. Bebeğim biraz küçük olduğu için Hala dönme ihtimali varmış.
Byn-4242florya Busradonmezus peki döndüğünü hissetmişmiydiniz benim ilk hamileliğim acemi olduğum için anlamıyorum ama kafası tam göğüs kafesimin altında duruyor onu hissedebiliyorum
Byn-4242florya MDT benim de sağ tarafıma toplanmış kafası göğüs kafesimin altında nasıl olacak bilmiyorum çok hareketli de bir insanım doktorumun dediklerini uyguluyorum günde en az 45 dk yürüyorum ev içindeki hareketliliğim hariç
Busradonmezus Byn-4242florya hissetmedim ben dönmedi sandım çünkü göğsümün alt tarafında hissediyordum kafasından ama doktor döndüğünce ben çok şaşırdım meğer o ayakları imiş
MDT Byn-4242florya benim suyum az olduğu için hareket edemiyorum fazla genelde uzanıyorum.önceden baş gelişti benimki 33. Haftada makat geliş oldu. 35′te yan dönmüş. Doktor dönmeye çalışıyor olabilir diye zamana bıraktı şimdilik
Merve1455 Bende 35+5 oldum yarın kontrolüm var ama bebek Bi sağa Bi sola toplanıyor baş aşağı dönünce anlaşılıyor mu peki bunu merak ediyorum bende. Gerçi benim sezeryan olacak ama.
gulsahdemircii BegumIscanTunc benim 35den 38e kadar ters durdu bebeğim 38.haftada sezeryan için gün almaya gittiğimizde bi baktık dönmüş☺️ Bende endişeleniyordum dönmicek herhalde diye ama o da kendini doğuma hazırlıyor dönüyor içini ferah tut daha zamanı var☺️