Ayse-Aslan Ben antalya medical park a gidiyorum arkadaşlar doğum ücretleri baya artmış fiyat bilgisi olanlar yazabilir mi?
cennetomrum Ayse-Aslan Valla Bende Hiç Bilmiyorum Cnm Başka Şehire Geldiqim İçin Fiyat Bilqilerini De Bilmiyorum Buradakilere De Guvenmiyorum Ne Yapacam Kararsızım🤗🙏🤔
Yasemin0728 Ayse-Aslan antalya medstar topçulara gidiyorum en son martta 3700du fiyat değişmiştir diye düşünüyorum inşallah değişmemiştir ağustosta doğumum var
Medilifegun Ayse-Aslan bende antalyada dogum yapcam doktorumun muayenehanesi var eğer medstar topçuları yaparsan toplamda 5800 gibi bir rakama denk geliyor memorialda yaparsam 7 yle 8 arasi oluyor herhalde medicalparki sormadım
[silindi] Ayse-Aslan slan#15893927 sancaktepe ozel bolge hastanesi 4.500 dogum yapicam allah nasip ederse
Ayse-Aslan Medilifegun ne kadar artmıs fiyatlar herlde medicalde 7 8 bin vardır allah yardımcımız olsun
Medilifegun Yasemin0728 hayır medicalparktaydi 1 Nisan itibariyle kendi klinigini açtı eşiyle beraber
Medilifegun Ayse-Aslan normalde hastanelerin fiyati bu değil benim doktorum ozel oldugu icin ekstradan 1 2 bin arttı
denizanasiii Ayse-Aslan Antalya medicalparkta geçen ay normal doğum yaptım. Özel sigortam karşıladığı için para ödemedik ama sigortada herhangi bir aksilik olması, karşılamaması durumunda doğum ücreti olarak 5200 lira ödeyeceğimize dair belge imzalamış eşim.
Aysegulyksl Ayse-Aslan samsun büyük anadolu sezeryan normalde 4600 esnaf indirimi 3600 30 Haziran kavusucam inşallah ❤️🤲