Cotton Tuba704 benimde 5. Ayım doldu dün, benim evdeyim sıcaklardan dolayı, benim de eşim çalışıyor geç vakte kadar bazen, benim de arkadaşım yok, sanki beni anlattınız ve haliyle çok sıkılıyorum.......
Tuba704 Cotton 😊😊 aslında çok arkadaşım var ama hepsinin çoçuğu var küçük okula giden yeni doğan görüşemiyoruz ya da hafta sonları eşleri izinli benimle uymuyorlar herkes bir meşgül yani öyle bende inşallah bir kaç ay sonra can sıkıntısı yaşamayacağım🙈 Şimdi bol bol boşluklardan faydalanalım
deletedmom31 Ctntsgk 5. Ayı bitirmek üzereyim Biraz korkulu geçiyor çünkü dinmek bilmeyen bir kasık ağrım var. Bazen çok oluyor bazen sızlıyor doktora gidiyorsun bir şey yok diyor başka bir doktora daha gitmek istiyorum doktor seçemiyorum karman çorman duygularım var. Doğum korkusu değilde alttan muayene korkum var kime anlatsam saçmalama diyolar ama elimde değil sadece boş boş konuşuyorlar bence empati kuramıyorlar. Çok içime kapandım kimseyle konuşmak istemiyorum sürekli konu dogum yada bebek büyütme bunaltıyolar artık. Yazdıgım yazıdanda kafamın ne kadar karışık oldugunu anlayabilirsiniz bence.
Tuba704 deletedmom31 alttan muayane oldun mu hiç? Ulttasonla görüntülemeden bahsediyorum çatı muayenesinden değil ?
Ctntsgk deletedmom31 ben bi acile gittim 10 gün kadar önce doktorun tavrından ve bu ayımda alttan muayene istemesinden dolayı kavga ettim kağıt imzaladım muayeneyi kabul etmediğime dair o yüzden çok iyi anlıyorum şu an seni
Cotton Tuba704 evet evlenince 1, çocuğu olunca 2 tüm arkadaşlarımızı kaybediyoruz, ben insanın arkadaşlarına da bir şekilde vakit ayırması gerektiğine inanıyorum, umarım ben de çocuğum doğunca öyle olmam...
Tuba704 deletedmom31 çatı muayanesinden çekiniyorsun o zaman bende onu düşünüyorum kara kara 🙈 Ama napalım mecburuz gibi keşke alternatifi olsaydı😏
Esma29 Ctntsgk 35 haftama girdim haftaya kontrolum var bakalım normal veya seseryan diyecek mi çok mersk ediyorum. Anne olarak hissetmiyorum hani inananıyorum ilk bebeğim olcagından . Benden nasıl bir canlı varlık çıkacak inanın aklım almıyor. Candan bir parça düşününce imkansız gelşyor mucize geliyor. Her gördüğümü almak istiyorum kendime bşr şey almaz oldum bebeğe almaktan. Demkki bu oluyor. Yemedim yedirdim giymedim giydirdim 😬😬😬😬
Ctntsgk Esma29 bugün ilk defa oğlum için dışarı çıkıyorum bilmiyorum bakalım bende olacak mı giymedim giydirdim 😂😂
Ctntsgk deletedmom31 yani bebek az oynuyo diye gittim eşim panik yaptı öyle gittik oluyo arada halbuki emin olamadı ama götürdü kavga ettim döndüm😄