Berfino Kızlar hamile kaldığım ilk günden beridir çok kötü bel ağrım var geçmek bilmiyor aranızda yaşayan varmı sakat giibi oldum ya resmen
midekoruyucu Berfino ben de sürekli adet ağrısı çekiyorum doktor her muayenede bakıyor hep normal diyor 🤷🏻♀️ Artık son 3 hafta bakalım doğursam da bitse şu ağrılar 😅
Haticeey Berfino canım bendede bikaç gündür bel ağrısı var baya kötü ama acıda oluyor eğilip doğrulurken
Meryem4343 Berfino ben yaşadım hala da kendimi zorladığımda yaşıyorum bel ağrısı evet bel ağrısı erkek diyorlar 😂 benim erkek ama belle bi alakası olduğunu sanmıyorum
seker55 Berfino benim daha yeni ama belim kuyruk sokumum sanki eşyayı yanlış kaldırırsın ya öyle ağrıyor kendimi zorlamam da yok
Berfino midekoruyucu senin üç hafta var doğuma benim doğumum daha kasımın 10 unda😔 çok ağrı çekiyorum ya
midekoruyucu Berfino Allah yardımcın olsun ben ve ben gibi bi çok gebe nasıl geçiriyorsa sen de geçirirsin bu günleri, bi bakmışsın kasım ayı gelmiş 🤗 cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum kız benim bebişim 🤗
Berfino midekoruyucu wala cnm doktor banada kız dedi iki hafta sonra detaylı ultrason um var bakalm net kizmi.belli olur ama.erkek çocuğu çok bel ağrısı yapar diyor lar
Berfino midekoruyucu saol cnm amin detaylıda belli olur net ..bı kızım.var buda kız dediler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil