Meryems1 Aşırı canım çekti 15.haftamdayim bu güne kadar hamileligimden beri hic yemedim bugün çok canım çekti sucuk yedim kahvaltida dayanamadım umarım bisi olmaz yiyenler varmi aceba iyice pişirdm bu arada
minikbirisi Meryems1 ben bildiğim markanın sucuğunu iyice kızartıp yiyorum salam ve sosis yemiyorum bir sorun olmadı ama olur mu ilerde bilmiyorum
Yenianneadayi2208 Meryems1 çok sık, fazla tüketmediğiniz ve iyi pişirdiğiniz sürece bir şey olacağını zannetmiyorum. Yine de bir sonraki randevunuzda doktorunuza arada yiyip yiyemeyeceğinizi sorun, içiniz rahat etsin. ☺️
Burcu4135 Meryems1 bende hafta da 2 3 yiyorum sadece iyi pişiriyorum buna dikkat et yeterli bisey olmaz. Ama salam sosis bunlardan uzak dur.
Esssmom Meryems1 18 haftalık hamileyim toplamda 3 4 kez yemisimdir öyle sürekli olmadığı sürece canının istediklerini yiyebilirsin bence önemli olan abartmamak kararında birakmak🤗
gamze-_- Sucuklu yumurta iki güne bi yerim çok şükür bişe olmadı hatta annem aşçı arada bana pizza yapar sosis de kullanır yerim yani fırına girdiği için umarım bi sıkıntı çıkmaz :)